Make your day different

Logo Cover

FOTO: Prve službene fotografije novorođenog princa Louisa opisuju svu kraljevsku ljubav

Kensingtonska palača objavila je prve službene fotografije princa Louisa, sinčića princa Williama i Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, koji je na svijet stigao 23. travnja

Princ William i Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, 23. travnja postali su ponosni roditelji trećeg djeteta – sinčića, kojemu su nadjenuli ime Louis Arthur Charles. . Tom je prigodom Kensingtonska palača objavila prve dvije službene fotografije novorođenog princa. Na jednoj, snimljenoj na rođendan princeze Charlotte 2. svibnja, opisana je nježnost koju malena princeza gaji prema svojem mlađem bratu dok na je drugoj fotografiji princ Louise sam, a snimljena je nekoliko dana nakon njegovog dolaska na svijet.

@kensingtonroyal

 

@kensingtonroyal

‘Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea s velikim veseljem objavljuju fotografiju princeze Charlotte i princa Louisa iz njihovog doma.’, stoji uz dodatno objašnjenje kada su fotografije snimljene.

‘Njihova kraljevska veličanstva zahvaljuju svima na ljubaznim čestitkama koje su primili nakon rođenja sina Louisa i zbog trećeg rođendana princeze Charlotte’, dodali su roditelji, a autor fotografije je upravo ponosna majka Kate Middleton.
Kate je treću bebu donijela na svijet u istoj bolnici u kojoj su rođeni George i Charlotte, St. Mary, u privatnom dijelu Lindo, a uz nju je u rodilištu svo vrijeme bio i suprug, princ William.

@hrhduchesscatherine

Foto: Instagram

Slični članci