Make your day different

Logo Cover

FOTO: Preslatki sinčić Maje Šuput i Nenada Tatarinova slavi 3. rođendan u Dubaiju! Evo kakvo ga je iznenađenje dočekalo već u krevetu

Pjevačica Maja Šuput i poduzetnik Nenad Tatarinov danas imaju poseban razlog za slavlje! Njihov sinčić Bloom Tatarinov slavi 3. rođendan, a tim povodom glazbenica i poduzetnica svom mezimcu uputila je emotivnu čestitku koja je razgalila mnoga srca.

Supružnici Maja Šuput i Nenad tatarinov trenutno uživaju na omiljenoj im destinaciji – u Dubaiju. A na današnji dan prije točno tri godine postali su roditelji prvog sinčića kojem su nadjenuli ime Bloom.

Najmlađi član obitelji danas se s razlogom našao u centru pozornosti, a slavljenička atmosfera vlada od ranog jutra. Ponosna 44 – godišnja mama na Instagramu se pohvalila preslatkim prizorom malenog slavljenika i razgalila mnoga srca dirljivom čestitkom koju mu je posvetila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Rođendansko slavlje počelo je u hotelskoj sobi već od jutra. Bloom je dobio malu tortu samo za sebe s porukom ‘Happy birthday, Bloom’, a mama i tata pobrinuli su se i za hrpu balona u zelenoj i srebrnoj boji među koje se slavljenik veselo bacio. Od njih se nije odvajao ni kad je došao trenutak za odlazak na plažu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja Šuput sinčiću je, uz nekoliko slavljeničkih fotografija, rođendan čestitala i na Instagramu:

Sretan rođendan, ljubavi naša najveća. Učinio si nam život najljepšim i najveselijim posljednje tri godine. Ostani zauvijek ovako veseo, pun ljubavi i dobar kakav si bio dosad… Vole te tvoji mama i tata. A sad krenimo u dan, napisala je u opisu fotografija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Foto: Instagram

Slični članci