Make your day different

Logo Cover

FOTO: Poznate Hrvatice zabljesnule u svojim najglamuroznijim izdanjima, Borna Kotromanić briljirala, Maja Šuput izazvala podijeljene reakcije….

Sinoć je u zagrebačkoj Laubi održana svečana dodjela nagrada Story Hall of Fame koju dodjeljuje magazin Story, a crvenim tepihom prodefilirale su brojne poznate dame koje su ovu prigodu iskoristile kako bi zabljesnule u svojim najglamuroznijim izdanjima.

Dok je Borna Kotromanić plijenila pažnju u raskošnoj duboko dekoltiranoj toaleti s Hippy Garden potpisom, glazbenica Nina Badrić zablistala je u čipkanoj haljini sirena kroja s potpisom dizajnera Ivana Alduka, a kući je ponijela i nagradu u kategoriji ‘Regionalna zvijezda godine’.

S druge pak strane, stylinzi glazbenica Lane Jurčević i Maje Šuput izazvale su podijeljene reakcije. U svakom slučaju, poznate su se Hrvatice vraški potrudile da sve oči budu uprte samo u njih. Nekima od njih je to uspjelo, nekima baš i ne, stoga smo u FOTO galeriji odabrali najupečatljivije lookove koje su na ovaj ili na onaj način plijenili pažnju…

Borna Kotromanić

Nina Badrić

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Zsa Zsa

A post shared by Petar Ričko© (@petar.ricko) on

Maja Šuput

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sonja Kovač

Lana Jurčević

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Ivana Paradžiković

A post shared by ALDUK (@ivan_alduk) on

Antonija Blaće

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci