Make your day different

Logo Cover

FOTO: Poznate Hrvatice otkrile svoje beauty tajne, a neke su i modno briljirale….

Večer za pamćenje pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu okupila je najveće šminkerice, koje su potvrdile da je osnova svakog dobrog makeupa Noelle kist u kozmetičkoj torbici. Čarobni ambijent s prekrasnim pogledom na najljepši zagrebački park bio je odlična kulisa za predstavljanje nove linije i novog vizualnog identiteta Noellea, a svoje beauty tajne otkrile su brojne poznate dame, modne i beauty blogerice te makeup artisti. Nevena Rendeli Vejzović, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Ivana Mišerić, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge dame nisu krile oduševljenje novim proizvodima, poznatim po dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti.

Novi Noelle look inspiriran je pastelnim candylandom, koji je hit posljednjih sezona, ne samo u beauty svijetu nego i u dizajnu. U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle branda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod zvijezdama, bila je zadužena popularna pjevačica Zsa Zsa.

Paula Sikirić_Antonija Blaće_Antonija Stupar Jurkin_Ivana Mišerić

Najveća novost, koja je oduševila sve prisutne, nova je linija pojedinačnih kistova za makeup te će konačno svatko moći kreirati vlastitu makeup torbicu i izabrati kistove prema vlastitim navikama šminkanja. Svi su kistovi prošli test poznatih makeup artista, a dolaze u pastelnim bojama i s kvalitetnom sintetičkom dlakom.

Pogledajte FOTO galeriju i procijenite sami tko je modno briljirao:

 

Paula Sikirić

 

Lidija Lešić

 

Lejla Seferagić, brand coordinator Noelle

 

Lucija Lugomer i suprug Danijel Grlić

 

Antonija Blaće

 

Ana Begić Tahiri

 

Kristina Šalinović

 

Ivana Mišerić

 

Nevena Rendeli

 

Antonija Stupar Jurkin

 

Zsa Zsa

 

Saša Joković

 

Sanela Seferagić

 

Petra Kurtela


Foto: Press

Slični članci