Make your day different

Logo Cover

FOTO: Poznate dame u večernjem izlasku pokazale svoje najbolje proljetne stajlinge, jedna lijepa trudnica ukrala je sve poglede…

Sinoć je Francuski paviljon, na jednu večer  pretvoren u glamuroznu svemirsku platformu, s kojeg je lansirana posljednja inovacija koja nam dolazi iz L’Oréal Paris laboratorija – nova, Telescopic Lift maskara, koja stiže s ekskluzivnom četkicom dizajniranom za podizanje i uvijanje trepavica. Među brojnim uzvanicima bile su Ida Prester, trudna glazbenica Eni Jurišić, Blair Lea, Nika Turković, Iva Lorens, Mia Negovetić, Nela Đinđić, Marko Cuccurin, Miach, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Mia Matić i brojni drugi.

Na što mislimo kada kažemo da Telescopic Lift podiže trepavice na višu razinu?

Zahvaljujući dvostranoj četkici, koja doseže do svake trepavice i odgovara svim tipovima trepavica, maskara pruža više učinaka u isto vrijeme: podiže trepavice, uvija ih, izdužuje i pruža im volumen. Složit ćete se, to je sve što želimo od maskare.

.
.

Dodatno, Telescopic Lift je pogodna kako za osjetljive oči, tako i za žene koje nose kontaktne leće. Njena formula je obogaćena ceramidima, dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, a čini trepavice do čak +5mm dužim* i pruža volumen do 36h**.

Oči uokvirene gustim i dugim trepavicama sinonim su za ljepotu, a sve više žena u potrazi je za maskarom, koja ih neće iznevjeriti kada je u pitanju podizanje i izduživanje trepavica. Isprobavši novu Telescopic Lift maskaru***96% žena primjećuje da su im trepavice izduženije,  91% žena tvrdi da su im trepavice podignute, a 87% žena potvrđuje da maskara daje instant volumen trepavicama.

 
.

Da bismo se pogledom u teleskop vinuli u neslućene visine, njime je potrebno znati ispravno rukovati, a da bismo svoje trepavice produžili za čak 5 mm, potrebna su svega dva vrlo jednostavna koraka.

Prednjom, širokom stranom četkice nanosi se prvi sloj maskare, a zatim se bočnom, užom stranom četkice trepavice raščešljaju i izduže.

.

Dobra maskara najvažniji je predmet u kozmetičkoj torbici, naglašava oči, vizualno uklanja umor i licu uvijek doda dozu glamura, a Telescopic Lift maskara cijelu je priču o ljepoti ženskog pogleda podigla na sasvim novu razinu, u što su se sinoć u Francuskom paviljonu uvjerile brojne poklonice brenda L’Oréal Paris među kojima su: Ida Prester, Eni Jurišić, Blair Lea, Nika Turković, Iva Lorens, Mia Negovetić, Nela Đinđić, Marko Cuccurin, Miach, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Mia Matić i brojni drugi.

Pogledajte FOTO galeriju:

Anamaria Raić
Andrea Trgovčević Iličić
Anita Radovčić
Barbara Repe
Blair Lea

 

Ida Prester
Hana Bartolović i Iva Kordić
.
Eni Jurišić i Vjeko Ključarić
Eni Jurišić
Ena Domić Caldarević
Elena Dizdar
Doris Ostreš
Diana Viljevac
Danko ŠimunoviĆ, Lada Kudeci i Domia
Tihana Harapin Zalepugin
Suzana Štimac
Sonja Kvesić
Sonja Kvesić i Paula Kraljević
Sladana Ostić
Senja Vild
Rita Rumora
Rebeka Ljiljak
Pavla Predović
Nina Mia Čikeš
Paula Sikirić
Nika Turković
Nika Iličić
Nela Dindić
Nataša Mihaljčišin
Nabilah Harron
Miach
Mia Salman
Mia Negovetić
Mia Matić

 

Kristina Marić, Nataša Hips i Peter Šulc
Klaudija Kelemović
Katarina Smolić
Katarina Mamić s prijateljicom
Karla Zelić
Karla Horvat
Ivana Pirizović
Ivana Pavić
Ivana Mišković
Iva Lorens
Iva Gradiser
.

 

Foto: John Pavlish, Matej Jurčević/promo

 

Slični članci