Make your day different

Logo Cover

FOTO: Potpuno prozirna haljina Demi Moore otkrila gotovo sve, Cher prošetala držeći čvrsto za ruku 40 godina mlađeg partnera

Svečanost održana u čast kultne talijanske modne kuće Dolce&Gabbana, u Milanu okupila je brojna slavna svjetska imena s A-liste poput pjevačice Cher, koja je stigla držeći za ruku 40 godina mlađeg partnera Alexandera Edwardsa, top modela iz 90.-ih Naomi Campbell, glumica Helen Mirren, Isabelle Rosselini, Lupite Nyong’o, a Demi Moore pobrinula se da u nju budu uprte sve oči…

Holivudska glumica Demi Moore još je jednom pokazala da i u 61. godini života itekako može nositi smjele modne kombinacije.

Na pozornici u Milanu osvanula u izazovnoj prozirnoj haljini optočenoj šljokicama ispod koje se naziralo crno donje rublje, a koja nosi potpis slavnog talijanskog dizajnerskog dvojca  Domenica Dolcea i Stefana Gabbane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Şamdan Plus (@samdanplus)

Ništa manje pozornosti nije ‘ukrala’ ni 77-godišnja Cher koja je stigla držeći za ruku 37-godišnjeg glazbenog producenta Alexandera Edwardsona, problematičnog bivšeg partnera Amber Rose, s kojom ima četverogodišnjeg sina Slasha Electrica Alexandera Edwardsa.

Cher je direktora diskografske kuće Def Jam upoznala prije dvije godine tijekom Tjedna mode u Parizu.

Cher iza sebe ima dva propala braka, iz kojih ima dva sina. Od 1964. do razvoda 1975. bila je u braku sa Sonnyjem Bonom, a on je preminuo 1998. u dobi od 62 godine od ozljeda zadobivenih u nesreći na skijanju kad je pogodio drvo. Iz tog braka Cher ima 53-godišnjeg sina Chaza Bona.

Posljednji put bila je u braku s glazbenikom Gregom Allmanom od 1975. do 1979. godine, a u tom je braku 1976. dobila sina Elijaha Bluea Allmana.

Uvijek je ljubila uglavnom znatno mlađe muškarce od sebe. Tako su u javnosti poznata i po vezi s Ronom Zimmermanom, koji je od nje mlađi 12 godina, Tomom Cruiseom, kojemu su kad su bili zajedno bile 23 godine, a ona je imala 38, i bivšim gitaristom Bon Jovija Richiejem Samborom, 13 godina mlađim od nje.

Foto: Instagram


Slični članci