Make your day different

Logo Cover

FOTO: Pogledajte zašto cijeli svijet ponovno priča samo o Pameli Anderson

Pamela Anderson svoju svjetsku slavu duguje ulozi u planetarno popularnoj seriji ‘Spasilačka služba’, a svojim je posljednjim izdanjem ponovno zagolicala maštu mnogih muškaraca te ih podsjetila na dane svoje najveće slave….

Glumica koja je svoju planetarnu slavu stekla ulogom u seriji ‘Spasilačka služba’ odavno se oprostila od svijeta glume. Danas se pak Pamela Anderson posvetila radu humanitarnih organizacija te joj je jedini cilj svoju slavu iskoristiti kako bi pomogla onima kojima je život obilježen bilo kojom vrstom seksualnog zlostavljanja.

@zara.garo

Tako trenutačno radi kao asistentica popularnog nizozemskog iluzionista Hansa Kloka, a za potrebe se svog posljednjeg nastupa odjenula u seksepilan styling koji je plijenio poglede i još jednom zagolicao maštu muškaraca koji su u njoj ponovno prepoznali seks bombu koja je svojedobno palila i žarila filmskom industrijom. Naime, 50 – godišnja glumica odjenula je seksepilni crni kostim koji je stilizirala s mrežastim čarapama. Njezini dugi plavi uvojci padali su joj niz ramena, a fotografije su u rekordnom roku obišle cijeli svijet.

 

@peopletalkru
@zara.garo

Fotografije: Instagram

Slični članci