Make your day different

Logo Cover

FOTO: Pogledajte neviđeni splitski glamour: Brojni uglednici, auti od nekoliko milijuna eura i novi modeli Sunseeker jahti

U  Marini i hotelu Lav u Podstrani Sunseeker, sinonim za luksuzne jahte, proslavio je dolazak ljetne sezone kako to i priliči vodećem proizvođaču brodova – uz glazbu i dobru zabavu. Ovom ljetnom druženju uz najpoznatijeg domaćeg saksofonistu Jakšu Kriletića pridružili su se i Petar Grašo, Joško Čagalj Jole, Žanamari Perić sa suprugom,  Suzy Josipović Redžepagić sa suprugom te Mario Valentić.

 

U svojem novom splitskom uredu u marini Lav, Sunseeker ugostio je vozače eventa SuperCars GB i njihove ovogodišnje turneje Route Adriatic 2018 koji su upravo ispred Sunseekerovog ureda započeli svoju petodnevnu turneju Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom, a koja će završiti u nedjelju, u Veneciji. Tako je na rivi u marini bilo parkirano preko 30 najluksuznijih brzih automobila koji pripadaju britanskim bogatašima i kolekcionarima koji uživaju u vožnji svojih limenih ljubimaca.

Jedan od najatraktivnijih automobila na turneji je Koenigsegg agera RSV čija je vrijednost 2.1 milijuna eura i trenutno je najbrži automobil na svijetu. Osim njega tu su i Koenigsegg agera R i Koenigsegg agera RS čije se vrijednosti također kreću između 1.5 i 2 milijuna eura. Osim njih, bili su tu i McLaren 650 Spider, Aston Martin DB-9, Rolls Royce Ghost cabrio, Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT, Ferrariji 430, F12 TDF i 488 GTB te Mercedes-Benz SLS i PORSCHE 911 Targa 4GTS.

Ovim superbrzim automobilima savršenu kulisu radile su dvije najnovije Sunseeker jahte – Manhattan 52 i Manhattan 66. Manhattan 52 najuspješniji je Sunseekerov model unazad nekoliko godina koji se može pohvaliti s jako puno svjetskih nagrada, od kojih valja istaknuti onu za najbolje dizajniranu jahtu u toj kategoriji. Osim toga, ova se jahta u prvih šest mjeseci od lansiranja rasprodala u rekordnom roku i definitivno predstavlja veliku Sunseeker uspješnicu.

Inače, Sunseeker Adriatic je dio Sunseeker London grupacije kooja posluje u preko 20 zemalja s čak 40 ureda, a u Hrvatskoj će osim ovog splitskog ureda dogodine otvoriti i ured u Rovinju.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Petar Grašo

 

Jole i dirketor Sunseeker Adriatic Marko Torić

 

Žanamari Perić sa suprugom

 

Suzy Josipović Redžepagič i Sanja Tišma

 

Sarah Josipović i Jan Jerič

 

Mario Valentić

 

Foto by: Jure Ravlić

 

 

Slični članci