Make your day different

Logo Cover

FOTO: Pogledajte koliko je samo sladak sinčić Maria Valentića i njegove životne partnerice

Prošlo je nešto više od dva tjedna otkako su fitness instruktor Mario Valentić i njegova partnerica Ljiljana Mikić postali roditelji sinčića kojem su nadjenuli ime Noa. Pa iako par detalje svog privatnog života čuva podalje od javnosti, ponosna mama objavila je prve fotografije preslatkog mališana koji je na ovaj svijet stigao kao kruna njihove ljubavi….

Ljiljana Mikić, menadžerica zagrebačkog hotela i partnerica Marija Valentića prije 16 dana je na svijet donijela njihovo prvo zajedničko dijete – sinčića kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Noa. Pa iako se par vješto čuva detalje svog privatnog života za sebe, ponosna je majka na svom Instagram podijelila nekoliko fotografija na kojem je sasvim jasno koliko uživa u ljubavi i svim onim emocijama koje sa sobom donosi majčinstvo….

 

@lilimikich
@lilimikich

Sretni par se upoznao 2016. godine kada je Mario postao partner lifestyle hotela Arcotel Zagreb u kojem je Ljiljana generalna menadžerica. Noa je njihovo prvo zajedničko dijete, a Mario iz prethodnog braka s voditeljicom Mirnom Maras Batinić ima osmogodišnjeg sina Niku.

@mario.valentic

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci