Make your day different

Logo Cover

FOTO: Pogledajte kako su se poznate mame modno uskladile sa svojim preslatkim kćerkicama

Proljeće je zasjalo u svom punom sjaju,  a poznate mame su iz garderobe izvukle svoje omiljene prozračne outfite. Naravno, pri tom nisu zaboravile na svoje mezimice na koje prenose svoju ljubav prema lijepome, pa su tako i njihove kćerkice prave male preslike svojih slavnih mama…

 

Olja Vori supruga igrača hrvatske rukometne reprezentacije Igora Vorija, glasi kao velika zaljubljenica u modu, a sukladno vrućim trendovima trendovima, ponosna mama usklađuje modne kombinacije s onima svoje kćeri Nike.

@oljavori

Marijana Batinić odavno je sinonim za eleganciju i sofisticiranost, a ovaj put je zablistala u haljini boje ljubavi. Identičnu haljinicu odjenula je i njezina kćerkica Ena…

@marijanabatinic

Glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača gotovo religiozno prati trendove, a njezina preslatka kćerkica Lena je prava mala mamina kopija. Dvogodišnja djevojčica već je postala prava zvijezda maminog Instagram profila, pa je tako i na prizor na kojem ženski duo trči u floralnim haljinicama nemoguće ostati imun.

@jelka12

Dizajnerica Anamarija Asanović i njezina kćer Zorka također su se uskladile. I to ne samo outfitom, već i identičnim frizurama…. Gledajući ove prizore, uistinu možemo sa sigurnošu reći kako su neke stvari jednostavno nasljedne, a neraskidive veze između majki i kćeri nešto najljepše što postoji.

@aanamarijaa

 

Fotografije: Instagram

Slični članci