Make your day different

Logo Cover

FOTO: Pogledajte kako holivudska miljenica Charlize Theron izgleda s 20 kilograma viška

Charlize Theron snimila je film ‘Tully’, koji će se uskoro pojaviti u kinima, a zbog glavne uloge morala je nabaciti čak 20 kilograma. Premda slavnoj holivudskoj ljepotici ovo nije prvo takvo iskustvo otkrila je kako joj je upravo ova posljednja transformacija puno teže pala

Zbog uloge iscrpljene majke u filmu ‘Tully’ 42 – godišnja američka glumica Charlize Theron morala se udebljati čak 20 kilograma. Sličan proces transformacije Charlize je prošla i prije 14 godina kad je snimala film ‘Monster’, a za tu je ulogu bila i Oscarom nagrađena. Međutim, danas joj je puno teže skinuti brzo nakupljene kilograme. A o svemu je iskreno progovorila za američko izdanje magazina Elle.

@tullymovie

 

@tullymovie

‘Kad sam snimala ‘Monster’ imala sam 27 godina. Prestala sam jesti međuobroke i za tri tjedna ponovno sam imala svoju staru figuru. Ovaj put me zaista pogodilo. Stalno sam jela. A obožavam ugljikohidrate. Pokušavala sam ih izbjeći pa sam pila puno šećera. To mi se obilo u glavu. Po prvi puta sam osjetila depresiju za vrijeme snimanja filam. Osjećala sam se kao da se nalazim u tamnom oblaku. Dugo mi je trebalo da se vratim u normalu.’, ispričala je Charlize Theron, kojoj transformacije u zapuštene i neugledne žene nisu strane.

@pro_deacon

 

@brisamarr7

Foto: Instagram

Slični članci