Make your day different

Logo Cover

FOTO: Petra Kurtela pokazala kako izgleda istinska sreća jedne mlade obitelji, ali i kako maleni Relja voli svog tatu

Iako Instagram profil Petre Kurtele vrvi prekrasnim fotografijama njezine svakodnevice koju dijeli s pratiteljima, na njima je rijetko koji kadar na kojem poziraju svi članovi njezine obitelji. Sada je talentirana glumica pokazala kako izgleda istinska sreća koju dijeli sa svojim partnerom Igorom Banovićem i njihovim sinom Reljom…

 

Prošlo je devet mjeseci otkako je glumica Petra Kurtela na svijet donijela sina Relju kojeg je dobila u dugogodišnjoj vezi sa svojim životnim partnerom Igorom Banovićem. Pa iako Instagram profil talentirane glumice vrvi crticama njezine svakodnevice, na njima se rijetko može vidjeti kadar na kojem su svi članovi male i skladne obitelji. Upravo je zato posljednja fotografija koju je Petra objavila na svom Instagram profilu izazvala bujicu reakcija njezinih pratitelja I prijatelja.

Familija ili kako se voli tata❤ – stoji u opisu kadra u kojeg je stala sva ljubav jedne mlade obitelji.

@petrakurtela

‘Nisam puno zamišljala kako će sve to izgledati kada Relja dođe na svijet, jer mi se do posljednjeg trenutka trudnoće, činjenica da ću uskoro postati majka činila posve apstraktnom. Niti sada ne razmišljam puno, već samo živim u trenutku.’ – otkrila nam je nedavno Petra, a nama se čini kako se u ulozi svog života – savršeno snašla.

@petrakurtela
@petrakurtela

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci