Make your day different

Logo Cover

FOTO: Ovako izgleda kada Petra Kurtela vježba ‘na suho’ kako brzinom munje izvaditi ili staviti dijete u krevetić

Petra Kurtela otisnula se na odmor sa svojim dugogodišnjim partnerom Igorom Banovićem te njihovim sinčićem Reljom, a za svoju su destinaciju bajkovitu unutrašnjost Istre. Budući da je glumica, osim po svom neospornom talentu, poznata i po sjajnom smislu za humor, njezina fotopriča s obiteljskog putovanja nasmijala nas je do suza. A i vas će….

 

‘Vježbam ‘na suho’ kako brzinom munje izvaditi ili staviti dijete u krevetić.⚡️‍♀️⚡️ – stoji u opisu fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila Petra Kurtela. Urnebesni kadar nastao je u Istri gdje 35-godišnja zagrebačka glumica  uživa u odmoru sa svojim 10 -mjesečnim sinčićem Reljom te njezinim dugogodišnjim partnerom Igorom Banovićem, arhitektom i game developerom.

@petrakurtela

Fotografija je to koja je do suza nasmijala Petrine pratitelje, a i ostale poprilično zorno prikazuju crtice urnebesnog odmora lijepe te dovitljive glumice i njezinog sinčića koji, čini se, pokazuje prve pravog pravcatog zavodnika…

‘Dođi mala da ti pokažem svoju gajbu’…

@petrakurtela

‘Oprostite, tko je ova ženska koja mi kvari zalazak?’…

@petrakurtela

Ono o čemu mi pak možemo svjedočiti jest da Petri majčinstvo strahovito godi, te kako nikada nije izgledala ljepše, a za to je, sigurni smo, zaslužan unutarnji osjećaj sreće i zadovoljstva koji se nikako ne može odglumiti.

 

@petrakurtela
@petrakurtela

 

Fotografije: Instagram

Slični članci