Make your day different

Logo Cover

FOTO: Otvorenju butika dizajnerice Kristine Burje nazočile brojne poznate dame, pažnju su posebno pljenile dvije trudnice: Franka Batelić i Ella Dvornik

Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje koja već godinama uspješno predstavlja svoje kolekcije diljem svijeta. A među brojnim poznatim damama bile su i dvije trudnice – Ella Dvornik, ali i Franka Batelić…

Ella Dvornik, Sonja Kovač, Vanja Horvat, Indira Levak, Marijana Batinić, Franka Batelić i mnoge druge modno osviještene dame, koje vole bezvremensku eleganciju, savršenu konstrukciju i originalan dizajn, često možete vidjeti u kreacijama Kristine Burje koju su ovom prilikom ispitale o svim novitetima koje priprema jer ne rijetko upravo njezine kolekcije nagovještavaju nove trendove. Glazbenica Franka Batelić blistala je onim posebnim sjajem koji krasi trudnice, a u ruci je držala trenutno najpoželjniju torbicu na svijetu – The Pouch od Bottege Venete, istu koju je, ali u bordo boji, prošetala odvjetnica Jadranka Sloković na premijeri filma Dane Buisavljević.

Kristina Burja

‘Protekle tri godine posvetila sam se jačanju i pozicioniranju samog brenda te razvijanju cijele priče o održivom razvoju u modnoj industriji koja mi je uistinu važna, a povezala me s Green Fashion Weekom koji promiče upravo te vrijednosti i ljudima iz branše diljem svijeta koji imaju isti cilj. Održala sam revije u Abu Dhabiju, LA, Las Vegasu, Dubaiju, Rimu, Milanu, ali nikada nisam zapostavila domaću publiku s kojom oduvijek imam poseban odnos. Zahvalila bih se predivnim ženama koje prepoznaju moj dizajn i biraju ga za svaku prigodu. Zbog toga sve ima smisla’, izjavila je etablirana dizajnerica Kristina Burja, čije kreacije rado nosi i američka glumica i voditeljica Tyra Banks.

Sonja Kovač. Franka Batelić, Ella Dvornik i Ecija Ojdanić

Ovom prilikom najavila je i nadolazeću reviju koja će se održati krajem mjeseca u Portugalu. Ova modna oaza smještena u Gundulićevoj ulici oduševljava i zanimljivim interijerom koji stilski prati cijelu priču Krie Designa koja njeguje eleganciju, odvažnost i originalnost.

 
 
Indira Levak, Vanja Horvat, Kristina Burja i Sandra Njavro

 

 
Vanja Horvat

  Advertisement
  Advertisement

Foto: John Pavlish i Zoe Šarlija/Promo/Cover Style

Slični članci