Make your day different

Logo Cover

FOTO: Njima je ljeto već počelo! Nikad izazovnije glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri u odmoru iz snova…

U luksuznom Importanne resortu u Dubrovniku glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri, uz nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivanu Mišuru i Ivanu Delač Đolo, spajaju ugodno s korisnim. Divni kadrovi snimljeni pored bazena luksuznih hotela Royal Blue , Royal Palm, Royal Princess i Ariston mame uzdahe te pozivaju na ljeto. Ove četiri ambasadorice Studia Marcela uživaju u sunčanim danima, a otkrile su svoje ljetne planove te sve o ovom kratkom posjetu čudesno lijepom Dubrovniku.

Plavokosa glumica Ana Begić Tahiri posljednjih godina po mjesec dana bila je angažirana u predstavama, u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara, pa je tako Zagreb ljeti zamijenila Stradunom. Grad poznaje izvrsno stoga je tijekom vikenda u resortu opisivala prijateljicama njegove ljepote i prepričavala svoje dogodovštine u pauzama od predstava.

Ana Begić Tahiri

Riječanka Ana Vilenica, također glumica, običava ljetovati s obitelji na Sjevernom Jadranu, na otocima Krku i Lošinju. ‘Nakon kratke posjete Imotskom, gdje idemo svake godine i otkud je moj otac, otići ćemo na Hvar’, govori Ana, koja se ljepotama Dubrovnika ne prestaje diviti baš kao i druga Riječanka u ovoj atraktivnoj kampanji Ivana Delač.

Ana Vilenica

 

Ivana Delač

Ivana Mišura dosad je uživala u Zadru, u Bolu na Braču, a prošlo ljeto bila je također u Dubrovniku. ‘Volim privatnost i skrivene uvale s pješčanim plažama, gdje nema vreve i previše ljudi’, ističe Ivana. Upravo je dubrovački Importanne resort prava sunčana oaza mira na samom kraju lijepe naše čemu svjedoče i divne fotografije nove kampanje  i video iza kulisa snimanja.

Ivana Mišura

Foto: Srećko Rundić za Studio Marcela/ PR

 

 


Hzzo


Slični članci