Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nina Badrić pokazala djelić svoje ljetne oaze na Hvaru uređene u mediteranskom stilu, kreirane za čisti hedonizam

Poput brojnih poznatih Hrvata, glazbenica Nina Badrić pobjegla je od užurbane gradske svakodnevice i skrasila se na omiljenoj morskoj lokaciji – najsunčanijem hrvatskom otoku Hvaru. Autorica hita ‘Dani i godine’ obožavatelje ne štedi fotografijama s hvarskih vala i plaža, a sada je otvorila vrata svog stana i oduševila minimalistički uređenim prostorom kojim dominiraju kameni zidovi, ali i efektni detalji u shabby chic stilu… 

Pjevačica Nina Badrić već dugi niz godina ljetuje u Jelsi na otoku Hvaru, a ni ova sezona nije iznimka.

Nagrađivana 51-godišnja glazbenica svakodnevno oduševljava pratitelje prizorima s ljetovanja, a sada je pokazala i djelić svoje morske oaze uređene u mediteranskom stilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Ljetnu rezidenciju u Jelsi, koju naziva i svojim drugim domom, višestruka osvajačica nagrade Porin posjeduje nekoliko godina, a kroz vrijeme je stvorila pravi mali raj u koji se rado vraća kad god uhvati slobodnog vremena.

Dok je proteklih godina pokazala dio kuhinje i blagavaonice, pratitelje je sada počastila prizorom dnevnog boravka koji je u potpunosti uređen u mediteranskom stilu. Pozornost posebno privlači crvena fotelja s visokim naslonjačem kojoj bojama komplementiraju umjetnine na zidu.

Bijelom interijeru poseban mediteranski šarm daje i grubo obrađeni kamen koji se proteže uz prozore s bijelim škurama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

‘Fjaka’, poručila je popularna glazbenica uz fotografiju i izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

‘Ovaj prozor’, ‘Odraz mira, spokoja i tišine’, ‘Prekrasno’, ‘Ugodan prostor’, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci