Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nina Badrić i Maja Šuput već drugi put pokazale isti modni ukus, obje baš vole predimenzionirane volane….

Kad su u pitanju glamurozni nastupi čini se da glazbenice Nina Badrić i Maja Šuput njeguju sličnu (ponekad posve istu!) modnu estetiku, kojoj je u prvom planu isticanje profinjene i sofisticirane ženstvenosti, ali i detalja poput – predimenzioniranih volana.

Ovih dana obje su pjevačice imale glazbene nastupe i pojavile se u sličnim glamuroznim bijelim haljinama, Nina u Istri, a Maja u Zagrebu. Za Majinu opravu, koja je dužinom kraća od Ninine, pobrinuo se njezin stilist Marko Grubnić, a pjevačica ju je kombinirala uz salonke francuskog potpisa Christiana Louboutina.

@badrich

 

@badrich

 

@majasuput

 

@majasuput

No u prosincu prošle godine obje su se pjevačice zagledale u istu, ali crnu, večernju toaletu s potpisom domaćeg dizajnera Ivana Alduka. I dok se Nina tada pojavila na dodjeli nagrada za vaterpolista godine u Aldukovoj kreaciji, u istoj je blistala i Maja, ali na polufinalu ‘Supertalenta’.

@badrich

 

@majasuput

 

@majasuput

Iako se njihovi privatni modni izričaji, baš kao i glazbeni, posve razlikuju ponekad im se, eto, dopadnu baš isti ili slični krojevi haljina.

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci