Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nikolina Pišek uselila u novi dom i pokazala luksuzno uređenu kupaonicu u vili vrijednoj vrtoglavih 1,7 milijuna eura koja ostavlja bez daha

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek početkom tjedna se uselila u svoju luksuznu vilu u Zagrebu u podnožju Sljemena s čijim se uređenjem proteklih tjedana bavila. Raskošan posjed u jednom od najljepših zagrebačkih područja kupila je još s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a sada se pohvalila i prizorima bajkovitog uređenja…

Voditeljica Nikolina Ristović s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem još je 2021. godine kupila kuću od 500 kvadrata u jednom od najljepših dijelova Zagreba, ispod obronaka Medvednice, a sada se pohvalila kako se konačno uselila.

Popularna 46-godišnja voditeljica proteklih nekoliko mjeseci imala je pune ruke posla s uređenjem interijera, a ovih je dana pokazala konačan rezultat koji ostavlja bez daha.

@nikolina_pisek Instagram Story/Screenshot

Na snimkama se vidi kako je svoj novi dom uredila popularnim komadima namještaja kao što su stolci Calligaris Oleandro, a pokazala je i kako izgleda njezina garderoba u novoj vili.

Usto, voditeljica je pokazala i novu okruglu kadu, a cijela kupaonica uređena je mozaik pločicama.

@nikolina_pisek Instagram Story/Screenshot

Podsjetimo, Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti i suprug Nikoline Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja 2022. godine 44. godini života, a niti dva mjeseca kasnije njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, krenuo je iznositi teške optužbe na račun snahe, koja je bila u braku s njegovim sinom od 2013. godine i u kojem su godinu dana kasnije postali roditelji kćerkice Une Sofije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Bivša televizijska voditeljica unatoč svemu hrabro korača iz dana u dan i pokušava ostati nasmijana zbog svoje kćeri Une, a svoja razmišljanja i osjećaje često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Osim Une Sofije, Nikolina ima i 25 – godišnju kćer Hanu Cigoj, koju je rodila sa samo 21 godinom, kada je bila u braku s voditeljem i novinarom Markom Cigojem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci