Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nikad glamuroznija Antonija Stupar Jurkin kroz 5 modnih kombinacija otkrila svoju samouvjerenost i eleganciju

Televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin zablistala je u novoj kampanji zadarskog brenda Cataleya, dizajnerice Martine Ješe. U središtu kampanje nazvane ‘Addiction’, nalazi se besprijekorno elegantna, samouvjerena i moderna žena, koju Antonija savršeno utjelovljuje kroz 5 lookova.

Dizajnerica Martina Ješe neumorno gradi svoj brend i prepoznatljivost, i dalje pomiče granice modnim igrama, koje uvijek iznova uspiju iznenaditi nečim neočekivano novim, a pritom ostaje vjerna svom prepoznatljivom stilu. Najnovija kampanja predstavlja vizualno snažnu Cataleya ženu.

Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija dizajnerice koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila.
Dizajnerica je svoju ljetnu priču ovih dana zaživjela u novoj kampanji, u kojoj je u prvom planu njezina prepoznatljiva tkanina, te žarke ljetne boje.


Osobitu pažnju i ovaj put pridala je modnim detaljima, kao što su mašne, dvodimenzionalni volani na jednom ramenu, asimetrični krojevi,neobični raspori s dozom retro prizvuka koji nadopunjuju aktualnu kolekciju i opisuje jednu potpuno novu dimenziju.


Foto: Srećko Rundić


Hzzo


Slični članci