Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nećete vjerovati kako to izgleda kada Jennifer Aniston vježba! Doznali smo i kojoj dijeti duguje božanstvenu liniju

Holivudska miljenica Jennifer Aniston u veljači je proslavila 51. rođendan, a još uvijek se može pohvaliti besprijekornom figurom na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice. Proslavljena glumica svoju ubojitu liniju duguje predanoj tjelovježbi i dijeti 16:8, koja zahtijeva post u trajanju od 16 sati dnevno. Omiljena ‘Prijateljica’ pokazala je što se dogodi nakon samo jednog njenog uobičajenog treninga, čime je izazvala oduševljene i potvrdila da joj nije problem malo se pomučiti kada je u pitanju tjelesni izgled…

Da se trud, predanost i odricanje na kraju uvijek isplate, najbolje dokazuje holivudska miljenica Jennifer Aniston.

 
 
 
 
 
 

Nagrađivana 51-godišnja glumica slovi za jednu od najzgodnijih slavnih dama, a malo koja žena ne bi joj pozavidjela na vitkoj i isklesanoj figuri u šestom desetljeću života.

@jensfaniston

Ipak, zvijezda kultne serije ‘Prijatelji’ nije stesala tjelesnu figuru preko noći, već svakodnevno ulaže napore, pazi na ishranu i predano vježba.

  Advertisement
  Advertisement

Kako je u nedavno otkrila na Instagramu, najradije vježba jogu koja joj pomaže da očuva vitkost, zdravlje i smirenost, a sada je pokazala kako izgleda njena prostirka za vježbanje nakon jednog treninga.

 
Instagram / Instagram Story

‘Autoportret nakon tjelovježbe’, poručila je zadovoljno Jennifer uz fotografiju prostirke s oslikanim obrisom njenog znojnog tijela. Uz jogu, holivudska miljenica prakticira i boks, teretanu, preskakanje užeta te penjanje na umjetnu stijenu.

 
 

Osim što je otkrila kojoj vrsti vježbi duguje svoju božanstvenu liniju, Jennifer je za Radio Times pričala i o prehrambenim navikama.

@friends_forever_236

Umjesto da se pretjerano opterećuje kalorijama, glumica radije pazi na to kada jede, vodeći se pravilima dijete 16:8. Ovaj omjer označava broj sati posta i broj sati u kojima je dozvoljeno jesti.

Advertisement
Advertisement

Jennifer tako osam sati u danu može jesti što god poželi, a preostalih 16 posti. ‘Primijetila sam veliku razliku u 16 sati bez hrane. Srećom, vaši se sati spavanja računaju kao dio perioda posta. Morate samo odgoditi doručak do 10 sati’, izjavila je tada.

@jenniferaniston

Na listi namirnica koje obožava nalaze se avokado, kokos, losos i riblje ulje, a najveći porok joj je, kao i većini – tjestenina.

Također, pojasnila je jutarnja kava nije prva stvar koju konzumira ujutro, već prije toga obavezno popije sok od celera.

Foto: Instagram

Slični članci