Make your day different

Logo Cover

FOTO: Najmlađa kćerkica Ljupke Gojić Mikić izrasla je u pravu djevojčicu, a svoju je ljepotu nesumnjivo naslijedila od svoje mame

Koliko vrijeme brzo prolazi najbolje govori kadar na kojem bivša manekenka i  vlasnica brenda Jolie Petit Ljupka Gojić Mikić pozira sa svojom najmlađom kćerkicom Mari Danom koja je prije dva dana napunila osam mjeseci i izrasla u pravu djevojčicu. Svoju je ljepotu, pak, bez sumnje naslijedila od svoje slavne mame…..

 

Prošlo je osam mjeseci otkako je Ljupka Gojić Mikić na svijet donijela svoju treću kćerkicu Mari Danu koju je dobila u skladnom braku s nogometašem Mihaelom Mikićem. Pa iako su supružnici fizički razdvojeni radi Mihaelovih nogometnih obveza koje ga vežu za japanski klub Yokohama, bivša manekenka i  vlasnica brenda Jolie Petit neizmjerno uživa s malenom Mari Danom i njihove dvije starije kćeri; 5 godišnjom Milom Amelie i 7 – godišnjom Janom Siennom, a tome u prilog najbolje svjedoče fotografije njihovih obiteljskih trenutaka koje Ljupka često dijeli sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu. Ipak, ova posljednja u nizu, u kratkom je roku izazvala salve komplimenata i zavidan broj lajkova. Koliko vrijeme brzo prolazi, najbolje govori kadar na kojem Ljupka pozira sa svojom najmlađom kćerkicom Mari Danom koja je izrasla u pravu djevojčicu a svoju je ljepotu bez sumnje naslijedila od svoje slavne mame.

@ljupkagojicmikic

Budući da Ljupka živi u Zagrebu, a Mihael je nedavno potpisao ugovor s japanskim klubom Yokohama, obitelj tek rijetke trenutke provodi zajedno. Upravo je to glavni razlog zbog kojeg se Ljupka nedavno vratila u zemlju koju je čak devet godina nazivala svojim domom, a sretna obitelj je barem na neko vrijeme ponovno bila u punom sastavu.

@ljupkagojicmikic
@ljupkagojicmikic
@ljupkagojicmikic

 

Fotografije: Instagram

 


Hzzo


Slični članci