Make your day different

Logo Cover

FOTO: Modnu poslasticu (i spektakl!) u Rijeci priredio je brend Lusso Couture čija je kolekcija ‘Golden Hour’ izmamila mnoge uzdahe

Trsatska gradina jučer je dočekala 6. izdanje modne manifestacije CITY 45 20 koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke! A impresivna modna priča započela je revijom riječkog modnog brenda Lusso Coture, iza kojeg stoji dizajnerica Linda Lukežić.

Modni brend Lusso Couture dizajnerice Linde Lukežić otvorio je riječku modnu manifestaciju City 4520 SUNSET EDITION i brojne uzvanike uveo u savršeno ljeto. Kolekcijom ‘Golden Hour’, uz zalazak sunca na Trsatskoj gradini u Rijeci, predstavljeno je šest modela koji uključuju haljine i kaftane idealne za ljetna putovanja, u kombinaciji s Lusso Couture turban rajfovima ili za nešto luksuznije izdanje rajfovima ukrašenim kristalima.

Svi modeli vrlo lako mogu se transformirati iz dnevne u večernju kombinaciju. Turban rajfovi ručno su izrađeni, a riječ je o unikatima, koji će definitivno svaki outfit učiniti još posebnijim, i dati mu onaj poseban začin.

Pogledajte FOTO galeriju:
Foto: Stilueta/Ivor Mažar

Slični članci