Make your day different

Logo Cover

FOTO: Mlada mama Miranda Kerr prvi put snimljena u šetnji s nedavno rođenim sinčićem, a kadrovi tope srca

Jedna od najslavnijih manekenki današnjice, Viktorijina anđelica Miranda Kerr, svoje je drugo dijete –  sinčića Harta, na svijet donijela prije mjesec dana. Kako to obično biva u svijetu slavnih i poznatih.  paparazzi su uspjeli uloviti njihov prvi izlazak u javnost, a pogledajte kako izgleda mlada mama i s koliko nježnosti obasipa svoje zlato…

Prelijepa australska manekenka Miranda Kerr i njen suprug, osnivač Snapchata Evan Spiegel, prije nešto više od mjesec dana postali su ponosni roditelji malenog Harta, a iako par nije skrivao informacije o trudnoći, kao niti o imenu, prvu fotografiju sinčića nisu objavili sami.

@mirandakerr

 

@mirandakerr

Ulovili su ih paparazzi kad je Miranda, u društvu svoje majke Therese Kerr i malenog krenula na pregled u bolnicu u Santa Monici. Baka je uskočila u pomoć dok Miranda ne obavi pregled, pa je na rastanku pala nježna pusa u čelo koja je jako raznježila javnost.

@kerrarmy_ru

Mama je, dodajmo i to, izgledala preslatko u ležernom outfitu – lepršavoj tamno plavoj cvjetnoj haljini i jakni od tamnijeg trapera, s otkrivenim nogama i udobnim bijelim tenisicama. Baš kako i doliči mladoj majci. Doduše, Miranda je već majka s iskustvom. Iz bivšeg braka s glumcem Orlandom Bloomom ima sedmogodišnjeg sina Flynna Christophera Blancharda Copelanda Blooma.

@orlando.mikenna.bloom

Miranda je s Orlandom bila tri godine u braku, od 2010. do 2013. godine, a s Evanom je, prije vjenčanja u svibnju prošle godine, bila tri godine u vezi.

 

@mirandakerr

A sad su ponosni roditelji još jednog sinčića, kojem se pak, naglašavali su to često, najviše veselio upravo veliki brat Flynn. Naime, iako su Miranda i Orlando ostali u vrlo dobrim odnosima te dijele zajedničko skrbništvo, Flynn uglavnom živi s majkom, odnosno, sa svojom novom proširenom obitelji.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci