Make your day different

Logo Cover

FOTO: Mila Kunis i malena Wyatt modno usklađene ukrale sve poglede na tržnici u Beverly Hillsu

Kako se posljednjih godina američku glumicu Milu Kunis češće viđa u društvu obitelji nego na crvenim tepisima i u glamuroznim izdanjima, tako zgodna glumica pažnju često plijeni upravo ležernim kombinacijama i ‘obiteljskim’ izdanjima u kakvim se može vidjeti po ulicama američkih gradova. A jedno od posljednjih, kada se sa suprugom, glumcem Ashtonom Kutcherom, kćerkicom Wyatt i sinčićem Dimitrijem zaputila na tržnicu u Beverly Hillsu posebno je obradovalo obožavatelje. Ne samo zbog kadrova uvijek nasmiješene obitelji, već zbog preslatke modne osviještenosti kakav je pokazao ženski dio, u gotovo identičnim haljinama iznimno popularnog uzorka u kojima su doista izgledale kao modne blizanke, a malena pokazala kako sve više sliči slavnoj mami.

Da su u privatnom životu sasvim obična obitelj, 35-godišnja Mila Kunis i suprug, 41-godišnji glumac Ashton Kutcher redovno pokazuju svijetu jer su posljednjih godina, otkako imaju djecu, doista maksimalno posvećeni samo obitelji. No iako ih na crvenim tepisima nema baš tako često kao nekada, obiteljski izlasci česta su meta američkih fotografa pa tako svijet ima priliku zaviriti i u njihove privatne ‘poslove’, kao što je, primjerice, obiteljski odlazak na tržnicu u kakvom su nedavno i ulovljeni. A tom su se prigodom objektivi fotografa odmah zaokrenuli u smjeru ženskog dijela, mame Mile i četverogodišnje kćerkice Wyatt jer, jednostavno ih je bilo nemoguće ne primijetiti.

 
 
 
 
 
 

 

@beautyofmila

 

  Advertisement
  Advertisement
@celebritykidmix

U haljinama trenutnu jako popularnog širokog kroja s cvjetnim uzorkom koji je itekako obilježio proljetnu modu, djevojke su se prošetale tržnicom kao modne blizanke.

 

 

 
 
@celebritykidmix

 

@celebritykidmix

 

Advertisement
Advertisement

Doduše, malena je za šetnju odabrala pink plastične sandale dok se mama ovoga puta odlučila za udobne bijele espadrile podebljanog potplata. I dok su djevojke brinule o kupnji cvijeća i potrepština, suprug, popularni glumac Ashton Kutcher, brinuo je o dvogodišnjem Dimitriju noseći ga ramenima.

 

@celebritykidmix

 

@celebritykidmix

 

@celebritykidmix

 

Fotografije: Instagram

Slični članci