Make your day different

Logo Cover

FOTO: Mila Kunis i Ashton Kutcher grozničavo spašavaju svoj brak, kriza je navodno sve dublja

Još su uvijek jedan od omiljenijih parova zvjezdanog holivudskog neba, no iako su se brojni obožavatelji nadali kako nikada neće čuti rečenicu da se slavni Mila Kunis i Ashton Kutcher razvode, ta se riječ, nažalost, sve češće veže i uz njih, no kako javljaju inozemni mediji, par se navodno jako trudi održati ljubav pa su čak zajedno otišli i na savjetovanje.

Kako se posljednjih mjeseci sve glasnije priče o krizi u bračnom odnosu jednog od popularnijih glumačkih parova, 41-godišnjeg Ashtona Kutchera i šest godina mlađe Mile Kunis, obožavatelji su ovih dana nažalost dobili i potvrdu, a iako se o svojoj krizi nisu službeno očitovali, mediji su uspjeli doznati kako je par krenuo na bračna savjetovanja.

 
 
 
 
 
 

Navodno sami ne mogu iznaći rješenje sve češćim svađama za koje se ne navodi razlog, no kako su navodno ispričali paru bliski prijatelji, pomoć stručnjaka već je počela pozitivno ‘djelovati’. Više im navodno nije uopće niti važno što za popravljanje svog odnosa trebaju treću stranu, samo da uspiju prebroditi krizu u kojoj su se našli i za koju niti jedan ni drugi ne žele da im do kraja naruši bliskost.

 

  Advertisement
  Advertisement
@ashtonmila

Par je zajedno od kraja 2013. godine. Godinu kasnije dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Wyatt, potom su se 2015. godine oženili da bi već 2016. godine postali roditelji i malenog Dmitrija.

 

A sve se to dogodilo 15-ak godina nakon što su u seriji ‘Lude 70-te’, gdje su se kao tinejdžeri i upoznali, glumili zaljubljeni par u kojem je ona bila malo ozbiljnija strana, a on vječno neozbiljniji šaljivdžija.

 
 

 

@pessimystique

S obzirom na ‘već viđene uloge’, kao i činjenicu da slavni američki glumac Ashton Kutcher doista zna često pokazivati svoju dječačku, neozbiljnu stranu, upravo se njegova neozbiljnost najčešće i spominje u medijima kao razlog novonastale netrpeljivosti, ali koju par sada navodno pokušava svesti na najmanju moguću mjeru.

Advertisement
Advertisement

 

@kuniskutcher

Zbog njih sami, ali i djece koja su im, često to ističu, najveće blago i kojima su se, zna to već cijeli svijet, posvetili tako da o njima isključivo brinu sami. Bez dadilja, a posebno bez privilegija kakve djeca bogatih i slavnih obično uživaju od rođenja.

A dok se par trudi svoj odnos zadržati pod kontrolom, brojni obožavatelji svesrdno se nadaju da će njihov omiljeni par iznaći način da ostanu zajedno.

 

@celebritykidmix

 

@kuniskutcher

 

@kuniskutcher

 

Foto: Instagram

Slični članci