Make your day different

Logo Cover

FOTO: Lusso Couture predstavio izrazito ženstvenu modnu kampanju ‘Bliss’ koja nas je ostavila bez daha

Lusso Couture, hrvatski modni brand dizajnerice Linde Lukežić iz Rijeke, predstavio je mini kampanju ‘Bliss’ luksuzne ženske odjeće kojom dominiraju sofisticirani komadi izrađeni od čipke i svile…

Posljednjom luksuznom modnom kampanjom ‘Bliss’, baš kao i samim brendom, dominiraju kreacije izrađene od najfinijih materijala; svile i čipke. Svi komadi izrađuju se u malim i unikatnim kolekcijama uz neizostavne ručno izrađene detalje ukrašene kristalima i cvijećem.

Lusso Couture sinonim je za bezvremenske odjevne komade namijenjene ženama koje žive u korak s vremenom, i svjetskom modnom scenom.

‘Lusso Couture kampanja imena ‘Bliss’ namijenjena je ženama koje žele biti jedinstvene upravo zbog toga što su svi modeli unikati. Inspiracija za kreiranje modela proizašla je iz samog materijala, bogate čipke i svile koje dominiraju svojim uzorkom i kvalitetom stvarajući uz Lusso Couture dizajn savršene odjevne kombinacije za moćne i samosvjesne žene.

Inače se u kreiranju uvijek vodim ljepotom materijala stvarajući u trenutku kad se na jedno mjesto poslože sve moje ideje, emocije i snovi!’, otkrila nam je dizajnerica Linda Lukežić

Foto: Filip Gržinčić
Model: Maja Čabrić


Hzzo


Slični članci