Make your day different

Logo Cover

FOTO: Luksuz kakav se ne viđa svaki dan: Prošetajte novom raskošnom vilom Jennifer Lopez i Ben Afflecka za koju su iskeširali 70 milijuna dolara!

Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su pronašli dom po svom ukusu, a snimke drona pokazale su kako se par već useljava u novu luksuznu vilu.

Latino diva Jennifer Lopez i Ben Affleck, zvijezda filma ‘Air’, konačno su pronašli svoj dom iz snova, a fotografije koje je snimio dron pokazale su kako se slavni holivudski supružnici već pomalo useljavaju u novu luksuznu vilu na uzdignutom dijelu Beverly Hillsa za koju su izdvojili vrtoglavih  70 milijuna dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B UA (@eveningmaid)

Na fotografijama koje su snimljene dronom vidi se njihov namještaj poput fotelja, sofa, tepiha i ostalog namještaja koji se unosi u novu kuću.

Vila se sastoji od 12 soba, 24 kupaonice i 15 kamina, a čini se da je pjevačici i glumcu ova kuća jedina uspjela oduzeti dah nakon dvije godine traženja.

Dosad je već nekoliko puta medijima kružila priča kako su 50 – godišnji glumački velikan Ben Affleck i 54 – godišnja Jennifer Lopez pronašli svoj novi dom, ali sada je odluka ipak konačna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fan Page 🇧🇷 (@re_jlo)

Foto: InstagramHzzo

Slični članci