Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kristina i Marin Čilić krstili deset mjeseci starog sinčića Vitu u Zadru, a posebnu (laskavu!) ulogu dodjelili su Luki Modriću

Obitelj proslavljenog tenisača Marina Čilića u rujnu prošle godine postala je bogatija za jednog člana. Njegova supruga Kristina donijela je na svijet zdravog dječaka, kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime – Vito. Jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša sada je, pak, podijelio radosnu vijest da je njihov sinčić u Zadru primio svoj prvi sakrament krštenja, ali i kako mu je krsni kum najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić

U obitelji Kristine i Marina Čilića naveliko se slavi. Naime, cijenjeni 33-godišnji tenisač i diplomirana politologinja i psihologinja postali krstili su mlađeg sinčića, a sretnu vijest na svom Instagram profilu objavio je upravo presretni tata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

‘Vitovo krštenje. Prekrasan dan proveden s obitelji i prijateljima. Hvala vlč. Bojanu & Crkvi Srca Isusova u Zadru što su nas primili za ovaj poseban dan. I veliko hvala mom partneru u dublu i Vitovom kumu’, napisao Marin Čilić u opisu tri fotografije.

Poznati Olimpijac i osvajač US Opena na prvoj fotografiji pozira sa suprugom Kristinom i sinovima, dok je na drugoj s njima, velečasni i supružnici Vanja i Luka Modrić. Posljednja fotografija pokazuje trenutak samog krštenja dječaka kojeg 36 – godišnji nogometaš Reala drži u naručju. Prošle godine u ovo doba Modriću je također pripala laskava uloga krsnog kuma malenom Ivanu, sinčiću Izabel i Matea Kovačića.

Marin Čilić i Kristina Milković zajedno su još od 2008. godine. Upoznali su se i zaljubili tijekom Davis Cupa na dubrovačkom Srđu, gdje je njegova odabranica tada radila kao hostesa.

@marincilic

Krajem travnja 2018. godine svoju ljubav okrunili su brakom na istom mjestu, a nakon ceremonije vjenčanja par je sa svojim uzvanicima slavio u popularnom dubrovačkom klubu Revelin.

Diplomirana politologinja i psihologinja kasnije je radila u Zagrebačkoj banci, no i taj posao ostavila je zbog ljubavi te se bacila u poduzetničke vode, a u veljači prije dvije godine donijela je na svijet njihovog prvog sinčića Balda.

Inače, nagrađivani sportaš i samozatajna poduzetnica već nekoliko godina žive na relaciji Dubrovnik-Monako, no tijekom prvog lockdowna prije dvije godine boravili su u njezinoj obiteljskoj kući u Cavtatu.

Foto: Instagram

Slični članci