Make your day different

Logo Cover

FOTO: Krie Design ima novi lookbook koji naglašava ženstvenost, a sniman je u skrivenim tunelima St. Gottharda, u švicarskim Alpama

Krie Design predstavlja  lookbook aktualne kolekcije koji je snimljen na mističnoj lokaciji u  Švicarskim Alpama.  U  skrivenim tunelima St. Gotthard dogodila se sinergija prirodnih ljepota i mode.

 Modna dizajnerica Kristina Burja pozicionirala je Krie Design kao održivi modni brend koji ide ukorak sa svjetskim trendovima. Mnogi  pod eco brendove podrazumijevaju one koji koriste prirodne materijale, ali modna priča Kristine Burje puno je dublja od toga. Za uzgoj pamuka potrebno je mnogo vode te se upotrebljava jednako tako velika i štetna količina pesticida.

Dizajnerica zato u svojim kolekcijama koristi tkanine čije se vlakno dobiva recikliranjem plastike i ostalih materijala, te ‘leftover’ tkanine, koje se u velikim svjetskim tekstilnim industrijama deklariraju kao višak te bi tako postale otpad.

Njezin rad prepoznat je u Americi, Italiji i Arapskim Emiratima, a Krie Design svake sezone predstavlja kolekcije na svjetskim pistama Green Fashion Weeka. Riječ je o manifestaciji koja je pod pokroviteljstvom UN-a te se organizatori uvijek trude  pronaći lokaciju  koja dočarava jedinstvenu ljepotu planete Zemlje, koja bi u budućnosti mogla izgledati potpuno drugačije zbog globalnog zatopljenja.

 

Nova kolekcija Krie Designa kombinira ženstvenost s ležernošću što ju čini nosivom u svakoj prilici i lako se uklapa u svačiji stil. Dominiraju jaki uzorci, reljefne i jacquard tkanine te baršun, koji nas svaku zimu zavodi svojom mekoćom i podatnošću.

Kristina Burja koristila je svoj prepoznatljiv dizajnerski potpis  u novoj kolekciji koja će, kao i sve prethodne, zasigurno osvojiti žene u Hrvatskoj, i one diljem svijeta.

 

Fotograf: Raffaele Passoni


Slični članci