Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kraljica Letizia ukrala poglede kombinacijom u stilu dvadesetih godina u kojoj je izgledala kao da je upravo sišla s piste…

Kraljica Letizia iz pojavljivanja u pojavljivanje iznova dokazuje da modu ima u malome prstu pa joj uspijeva zasjati punim sjajem kako u haljini, tako i u hlačama. Tako je prilikom posjeta događaju Princess of Asturias Awards Concert 2019 oduševila ružičasto-crnim izdanjem koje pomalo podsjeća na eleganciju dvadesetih godina prošlog stoljeća, a Letizia mu je dala suvremenu dimenziju i ponovno postala mamac za poglede…

Španjolska kraljica Letizia miljenica je naroda, kako zbog pristupačnog karaktera, tako i zbog besprijekornog stila.

47-godišnja članica španjolske kraljevske obitelji sa suprugom i kraljem Filipom VI. prisustvovala je događaju Princess of Asturias Awards Concert 2019, a već od samog dolaska bila je u centru pažnje.

@royal.addicted

Za ovaj svečani događaj, Letizia je odjenula modnu kombinaciju koja je prošlog siječnja predstavljena u sklopu kolekcije Lucky 27 popularnog brenda The 2nd Skin Co.

Riječ je o ružičastom topu upotpunjen perjem i crnom trakom koja grli njen vitki struk, a košta 680 eura, te odgovarajućim crnim hlačama ravnog kroja u vrijednosti dodatnih 550 eura.

The 2nd Skin Co., 650 €
The 2nd Skin Co., 550 €

Kombinaciju u stilu The Great Gatsbyja španjolska kraljica upotpunila je crnim salonkama i upečatljivim visećim naušnicama.

Uz prave modne dodatke, oči je naglasila metalik sjenilom u bakrenoj boji, tanko iscrtanom crnom olovkom i nekoliko slojeva maskare.

Usne je zadržala u neutralnom tonu, nanijevši tek nježno nude sjajilo. ‘Točka na i’ cjelokupnom stajlingu bila je  elegantna niska punđa u koju je Letizia stilizirala svoju kosu.

@royal.addicted

Modna kombinacija direktno s modne piste španjolskoj članici kraljevske obitelji pristajala je kao pravom modelu, s čime je ponovno pokazala kako urbani chic prilagoditi svečanim prilikama i zadržati svjež i mladolik izgled zahvaljujući promišljenom izboru krpica i modnih dodataka.

@royal.addicted

 

@_royals_news
@_royals_news

Foto: Instagram / promo

Slični članci