Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kérastase predstavio inovativan program za postizanje duže kose, ali i svoju novu ambasadoricu Anu Radišić

Ekskluzivno predstavljanje inovativnog programa za postizanje duže kose Kérastase Extentioniste u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar okupljenim vlasnicima Kérastase salona, poznatim osobama poput Nevene Rendeli, Ive Jerković, Lare Antić i Korane Gvozdić te beauty influencericama poput Jelene Marinović, Nike Matić, Donne Lugonje Petković, Željke Molnar, Nike Ilčić i Lucije Gorički otkrilo je tajnu kako do duge i lijepe kose. Zahvaljujući svom aktivnom stilu života Ana Radišić, televizijska urednica i voditeljica, postala je ambasadoricom brenda Kérastase za Hrvatsku te je među prvima imala priliku isprobati liniju proizvoda Kérastase Extentioniste. Njena nova uloga uzvanicima je otkrivena svečanom premijerom Extentioniste promotivnog videa u kojem je Ana glavna zvijezda, a koji promovira ideju o tome kako briga o zdravlju tijela i kose podrazumijeva profesionalan pristup i vođenje.

Linija Extentioniste sastoji se od četiri proizvoda, četiri teksture i četiri kombinacije za kosu koja raste do zdravih novih dužina. Tako kupka Bain Extentioniste aktivira tjeme i osnažuje vlakna kose, njega Fondant Extentioniste i maska Masque Extentioniste osnažuju dužinu kose i vrhove, dok Sérum Extentioniste vlasi čini čvršćima iz korijena. Redovna upotreba proizvoda iz linije Extentioniste osigurava do čak 4 centimetra dužu kosu u roku od tri mjeseca* uz vidljivo manje ispucanih vrhova i lomljenja kose. Ovaj intenzivan trening za kosu uzvanicima je predstavila Ana Androšević, L’Orealova stručna edukatorica za Kérastase.

‘Svaka žena zna koja dužina kose joj najbolje stoji te ju želi što prije postići. Ponekad je taj proces vrlo spor s obzirom na to da užurbani životni stil, zagađenje zraka, prekomjerno tretiranje kose i drugi štetni čimbenici mogu dovesti do oštećenja kose pa je često kraćenje jedini izbor. Kérastase Extentioniste stvoren je kako bi ženama olakšao put do željene dužine kose kroz dnevni program njege koji vidljivo osnažuje kosu od korijena do vrhova. To znači da više ne morate skraćivati kosu kako bi izgledala njegovano, već odlazak frizeru možete pretvoriti u kreativnu zabavu oko oblikovanja odnosno izbora željenog izgleda kose’, izjavila je Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase.

Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase

Kao što je za zdravlje organizma važno redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću tako je važno i svakodnevno trenirati vlastitu kosu. Kako bi ona postala otporna i snažna važno je proći personalizirani program njege kod stručnog Kérastase frizera koji se sastoji od individualnog pregleda i analize vlasišta, definiranja ciljeva za vašu kosu te tretmana osnaživanja dubinskom obnovom i njegom u salonu koja traje oko 15 minuta. Zatim slijedi period od 12 tjedana njege kose kod kuće prema uputama Kérastase frizera kako bi se potaknulo kosu na rast do njezine optimalne dužine. Po završetku tretmana treba provjeriti napredak i u dogovoru s frizerom odlučiti je li vrijeme za šišanje i oblikovanje kose ili treba još jednom primijeniti Extentioniste protokol.

Kérastase Résistance s više od 20 godina iskustva u luksuznoj njezi kose i inovacijama za kosu popravlja nepopravljivo nudeći širok raspon posebno formuliranih proizvoda za ciljano djelovanje. Stvaranjem linije Extentioniste otišao je korak dalje i po prvi put se posvetio potrebama duge kose. Kérastase Extentioniste uklanja glavne probleme koji sprječavaju oštećenu kosu u dostizanju najbolje dužine.

Ana Radišić, televizijska urednica i voditeljica te ambasadorica brenda Kérastase za Hrvatsku je fizički aktivna žena koja svakodnevno brine o svom izgledu i izgledu svoje kose te je utjelovljenje žena kojima su namijenjeni proizvodi Extentioniste.

Ana je zaljubljenica u prirodu i trčanje, pobornica je zdravog i aktivnog načina života te uvijek nastoji u svemu postići ravnotežu. Jako joj je važno među svakodnevnim obvezama pronaći trenutak za sebe, a tada bira samo najbolje. Kao što trenira svoje tijelo tako trenira i svoju kosu jer joj je važno da u svakom trenutku izgleda lijepo i njegovano.

‘Kérastase Extentioniste promijenio je moje poimanje brige o kosi. Volim da je moja plava kosa duga, sjajna i bujna. Najčešće nosim raspuštenu kosu u valovima što zahtijeva puno tretiranja. Zahvaljujući Extentionisteu vrhovi mi nisu više suhi i oštećeni te mogu bezbrižno uživati u najdražoj frizuri. Ponosna sam što me Kérastase odabrao da predstavljam ovaj brend i pokažem ženama kako mogu ostvariti svoje snove i jednostavno doći do lijepe i njegovane kose željene dužine.’

<

Iva Jerković

 

Nevena Rendeli

 

Korana Gvozdić

 

Iris Androšević

 

Influencerice

 

L’Oreal tim

Foto: Press

 

 

 

 


Hzzo


Slični članci