Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kći Massima Savića otkrila djelić uređenja novog zagrebačkog doma u kojem živi s dečkom, a jedna stvar izaziva malu zavist

Radijska voditeljica i blogerica Mirna Savić jesen je dočekala u novom domu s očaravajućim pogledom na čitav Zagreb koji izaziva malu zavist. Kći cijenjenog glazbenika Massima Savića nedavno je preselila na novu adresu s voljenim partnerom Igorom Pavlovićem, a sada je otkrila djelić atmosfere u njihovom domu. Magistrica novinarstva pohvalila se moderno uređenim interijerom, kojim dominiraju neutralne boje i mnoštvo biljaka, a pri opremanju doma uvelike joj je pomogao njezin dečko arhitekt…

Poznata radijska voditeljica Mirna Savić proteklih tjedana posvetila se uređenju stana nedaleko od zagrebačkog parka Bundek u koji je nedavno uselila s partnerom Igorom Pavlovićem.

Zgodna 28-godišnja blogerica i komičarka s voljenim dečkom, po zanimanju arhitektom, unajmila je prostrani stan sa zapanjujućim pogledom na Medvednicu, a sada se konačno pohvalila modernim interijerom i oduševila mnogobrojne pratitelje.

 
 
@savicmirna

U domu kćeri cijenjenog pjevača Massima Savića prevladavaju neutralni, ali topli tonovi i minimalistički drveni namještaj. Poznati par veliku pažnju posvetio je biljkama, koje su unijele dodatan šarm u svaku prostoriju.

Zbog goleme staklene stijene, koja se proteže duž čitavog dnevnog boravka, u stan kroz cijeli dan dopire puno svjetlosti, a s kauča je moguće uživati u očaravajućem pogledu na cijeli Zagreb.

 
@savicmirna
@savicmirna

Osim prostranog dnevnog boravka, novi dom radijske voditeljice krasi i balkon s postavljenim stolićem i stolicama za ispijanje kave uz pogled koji oduzima dah.

Novo Normalno mi nije sjelo, ali me zato Novo Doma izulo iz cipela od sreće’, poručila je svestrana magistrica novinarstva u opisu jedne od fotografija, ne skrivajući koliko uživa u novom životnom prostoru.

Instagram Story / Screenshot
@savicmirna

Mirna Savić završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a trenutno radi kao DJ-ica na Anteni Zagreb. U slobodno vrijeme najradije se posvećuje kuhanju, što potvrđuju i mnogobrojne fotografije na Instagramu.

Nasljednici Massima Savića prije četiri godine srce je ukrao mladi arhitekt Igor Pavlović. Zaljubljeni par zajedno ima preslatkog psića Manga s kojim ovih dana najradije šeću u obližnjem parku Bundek.

@savicmirna

Foto: Instagram

Slični članci