Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kazališna predstava o suživotu supružnika nakon odlaska djece iz roditeljskog doma izazvala smijeh, suze i ovacije

Kazalište je oduvijek bilo ogledalo stvarnosti, a jedna od najupečatljivijih slika koju stvara je ona o bračnim odnosima. Zahvaljujući novoj predstavi ‘Ništa im neće bit”, nastaloj u produkciji Kazališta Moruzgva, zagrebačko kazalište Vidra sinoć je bilo mjesto uzbuđenja, emocija i dobre zabave.

Uzbudljivu noć prepunu ovacija i dobre energije nisu propustili ni: Vinko Brešan, Krešimir Dolenčić, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Kurtela, Anđa Marić, Aldo Tardozzi, Ivan Goran Vitez, Ivan Leo Lemo, Nevena Rendeli, Doris Šarić Kukuljica, Željka Udovičić i mnogi drugi.

Marita Ćopo, Tanja Mravak, Ecija Ojdanić, Frano Mašković, Tamara Damjanović

Publika je popunila dvoranu do zadnjeg mjesta kako bi uživala u priči o zgodama bračnog para koji se nakon odlaska djece iz roditeljskog doma susreće s izazovima bračnog odnosa.

Predstava je donijela svježu perspektivu kazalištu s originalnom pričom i odličnom glumačkom postavom, Ecijom Ojdanić i Franom Maškovićem.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković

Tijekom predstave su se izmjenjivali smijeh i suze, glumci su briljirali svojim izvedbama na pozornici, oduševljenje je bilo zarazno, a ovacije su se širile dvoranom. Razgovori o doživljaju i komentiranje svojih omiljenih trenutaka nakon predstave jasni su pokazatelj da je predstava ‘Ništa im neće bit” ostavila snažan dojam na sve prisutne.

Namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa, humorističnu predstavu napisala je poznata hrvatska spisateljica, Tanja Mravak, a adaptaciju i režiju potpisuje redateljica, Tamara Damjanović.

Anđa Marić

Kroz humor i tematiku vezanu za prepreke koje se svakodnevno pojavljuju u životima svih nas, publika je imala priliku prepoznati se u likovima i situacijama vezanim za odnose unutar četiri zida. Složena mreža emocija, komunikacije i zajedničkog rasta koja prati glavne likove, supružnike Nadu i Dragana, zahtijevaju balans između individualnosti i zajedničkog cilja – suživota u braku nakon odlaska djece iz roditeljskog doma.

Dok majka i dalje ne može otpustiti pomisao da su djeca odrasla, osamostalila se i krenula svojim putem, otac postojeću situaciju doživljava kao izvanrednu priliku da se posveti sebi, supruzi i svojim hobijima.

Vinko Brešan

Novonastali nesklad između glavnih likova potaknuo je publiku da se osvijesti i zapita kako da očuva svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje nam život stavlja na put.

Pogledajte FOTO galeriju:

Tanja Mravak
Tamara Damjanović
Petra Kurtela
Nevena Rendeli i prijateljica
Maja Cvjetković
Ksenija Marinković
Krešimir Dolenčić
Ivan Leo Lemo
Goran Grgić
Doris Šarić Kukuljica
Davor Meštrović
Anđa Marić
Aldo Tardozzi i Ivan Goran Vitez
Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom i djecom

 

Foto: Petra Perkov

 

Slični članci