Make your day different

Logo Cover

FOTO: Juraj Zigman nakon pet godina pauze u rodnoj Rijeci priredio pravi modni spektakl! O impresivnim look-ovima još će se dugo pričati…

Nakon punih pet godina otkako je održao posljednju reviju u Rijeci, proslavljeni dizajner Juraj Zigman vratio se na modnu pistu rodnog grada i priredio show za pamćenje koji još dugo neće pasti u zaborav. U industrijskog hali Exportdrva priredio je modni spektakl tijekom kojeg je prikazao impresivnu modnu priču sačinjenu od pedesetak look-ova.

Nakon punih pet godina Juraj Zigman predstavio je svoj rad, ponukan ponajviše sve češćim apelima i pozivima poznatih svjetskih stilista.

Dizajner koji svoje kolekcije stvara neopterećen komercijalnošću svojih kreacija na najljepši je način zaokružio bogatu karijeru obilježenu nevjerojatnim uspjesima, zapravo neviđenim na ovim prostorima.

Fokus na onom što njemu pričinjava zadovoljstvo i što ga ispunjava, ali i inzistiranje na besprijekornoj i beskompromisnoj izvedbi već godinama rezultira kreacijama koje najveće svjetske zvijezde odabiru za najznačajnije trenutke svojih karijera, bilo da je riječ o velikim glazbenim turnejama ili o dodjelama najeminentnijih nagrada poput Oscara i Grammyja.

Više od mjesec dana, stotine sati stvaranja kreacija od kojih svaka priča svoju bajku, do posljednjeg je detalja osmislio i svojom rukom prošio ovaj modni genijalac koji haute couture diše i živi, baš poput najvećih modnih kreatora koji su obilježili povijest mode.  Zigman danas uz njih stoji rame uz rame.

Ovim je predstavljanjem Zigman ispisao svoju posvetu najljepšem odjevnom predmetu  – haljini, onakvom kakvu je on vidi bez razmišljanja je li na pravom putu  i hoće li se nekome svidjeti ili ne. I kako to obično biva, kada slušate sebe i svoje srce, uspjeh ne izostaje.

Foto: Mateja Vrčković, Viktor Pravdica, Matea Smolčić Senčar


Slični članci