Make your day different

Logo Cover

FOTO: Jelena i Željko Mavrović, Enis Bešlagić, Miroslav Škoro i brojni uglednici na predstavljanju nove zvijezde

Tvrtka Tomić & Co. održala je dugo očekivano predstavljanje legendarnog modela – potpuno novog BMW-a serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u BMW Tomić City Store-u na Rooseveltovom trgu u Zagrebu. Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Hrvatskoj kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su se eventu odazvala brojna poznata lica poput Željka Mavrovića, bivšeg profesionalnog europskog prvaka u boksu, sa suprugom Jelenom, glumac Enis Bešlagić, glazbenik Miroslav Škoro….

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Hrvatskoj stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

Franjo Tomić, Jelena i Željko Mavrović, Enis Bešlagić u društvu s Franjom Tomićem

Za kraj večernjeg predstavljanja pripremljeno je iznenađenje – prezentacija novog BMW-a Z4. Novi Z4 pravi je vozački roadster koji, zahvaljujući novom BMW-ovom smjeru dizajna, odiše luksuzom i već na prvi pogled pokazuje da je riječ o automobilu koji potiče vozačke emocije i koji će vozača počastiti onim najboljim što BMW pruža – istinskim zadovoljstvom u vožnji.

BMW Z4

Upriličenim događanjem tvrtka Tomić & Co., osnovana prije više od 25 godina kao prvi zastupnik stranog proizvođača automobila od osamostaljenja Republike Hrvatske, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Patrick Radolović i Sandra Vranješ

 

 

Franjo Tomić i Zvonimir Sunara

 

Franjo Tomić i Miroslav Škoro

 

Franjo Tomić i Ivan Tolj
Franjo Tomić i Božidar Šikić, direktor Lokomotive

 

Franjo Tomić i Ante Kotromanović

 

Jelena i Željko Mavrović

 

 

Foto: Promo

 

Slični članci