Make your day different

Logo Cover

FOTO: Je li lijepa djevojka Cristiana Ronalda s tribina u Rusiji otkrila veeelike vijesti?

Svima koji su jučer pratili Portugalce na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva nije mogao promaknuti ogroman prsten na ruci vatrene Španjolke Georgine Rodriguez, velike ljubavi Cristiana Ronalda. Naravno, javnost odmah zapitala: ‘Čuju li se to konačno i svadbena zvona?’, a u nastavku pogledajte fotografije s tribina koje su izazvale opću histeriju…

Malo kome je na jučerašnjoj utakmici između Portugala i Maroka promaknula ‘blještava’ scena s tribina, ogroman prsten koji se ljeskao na prstenjaku prelijepe Španjolke Georgine Rodriguez, a kog je javnost odmah prepoznala kao znak da bi ‘ veliki’ Cristiano Ronaldo konačno mogao stati pred oltar.

@cristiano

Što se tiče njegove odabranice, o njoj već gotovo znamo sve. Da je mlada, lijepa Georgina majka Cristianovog najmlađeg djeteta, kćerkice Alane Martine koja je tek napunila 7 mjeseci, a ujedno je i brine o preostaloj Cristianovoj djeci – sinu Cristianu Junioru te jednogodišnjim blizancima Mateu i Evi.

Uz tako veliku i sretnu obitelj zasad je nedostajala samo službena potvrda vječne ljubavi, a sad je, čini se, kucnuo čas i za to.

@georginagio

Barem tako nagađaju mediji koji su još prije nekoliko mjeseci naslutili da je Cristiano zaprosio Georginu, i to na temelju prstena kojeg je tek sad pokazala javnosti. Naime, u trenucima kad su se mediji bavi špekuliranjem, Georgina je na službenim stranicama Cartiera ostavila srčeko upravo uz prsten kog sada gledamo, a čija je vrijednost procijenjena na oko 615 tisuća dolara.

@georginaagio7
@georginaagio7
@georginaagio7
@georginaagio7

Mala cijena za veliku ljubav, a strani mediji prenose kako bi se  se svadbena zvona mogla čuti odmah nakon Svjetskog nogometnog prvenstva.

Fotografije: Instagram

Slični članci