Make your day different

Logo Cover

FOTO: Janko Popović Volarić odvažio se na adrenalinsku avanturu koja zahtijeva puno hrabrosti, a jedna njegova ‘briga’ sve je nasmijala

Čini se kako su poznati Hrvati veći zaljubljenici u adrenalin nego što smo mislili. Da je zaista tako, nakon voditeljice Jelene Lešić i novinarke Ivane Paradžiković, sada je potvrdio i Janko Popović Volarić. Zgodni televizijski, filmski i kazališni glumac odvažio se na skok padobranom, a detalje adrenalinske avanture, koja ga je ostavila bez daha, podijelio je s obožavateljima na društvenim mrežama…

Zagrebačkom glumcu Janku Popoviću Volariću ova godina ostat će u posebnom sjećanju, ali ne zbog pandemije koronavirusa, već zbog nezaboravnog iskustva u kojem je testirao vlastite granice straha i učinio nešto što se mnogi nikada ne bi usudili. Naime, 40-godišnji junak filma ‘Comic Sans’ odvažio se na skok padobranom na Aerodromu Lučko u Zagrebu, a detalje svoje adrenalinske avanture podijelio je na Instagramu.

@janko_popovic_volaric

Jedan od naših najuspješnijih glumaca ne krije oduševljenje obavljenim zadatkom koji je proteklog tjedna odradila i atraktivna HRT-ova voditeljica Jelena Lešić. Poput nje, Janko je čitavo vrijeme bio pod vodstvom profesionalnog skakača Juraja Šebalja, a posebno ga se dojmio pogled na glavni grad iz zraka.

Dakle, jedan od najljepših doživljaja ikada! Nakon driftanja, Juraj Šebalj mi je priuštio skakanje. Neopisiva ljepota i beznačajno zrnce adrenalina. Živimo na nevjerojatnoj f… planeti! Hvala Emiru i svima’, poručio je junak televizijske serije ‘Čista ljubav’ uz nekoliko fotografija snimljenih tijekom skoka padobranom.

@janko_popovic_volaric
@janko_popovic_volaric

Također, Janko Popović Volarić otkrio je djelić pripreme za skok na svom Instagram Storyju, a jedna njegova ‘briga’ izazvala je salve smijeha. Njegov mentor Juraj Šebalj pojasnio mu je u kojoj se pozi mora zadržati tijekom skoka, istaknuvši kako će zajedno sletjeti na njegovu stražnjicu.

‘Obojica na moju stražnjicu?!’ pitao ga je zbunjeno Janko, no čini se kako su sve njegove brige u kratkom roku nestale čim se skočio iz zrakoplova i prepustio se jedinstvenom adrenalinskom doživljaju.

@janko_popovic_volaric

Glumac Janko Popović Volarić i zgodna voditeljica Jelena Lešić nisu jedini poznati Hrvati koji su se ove godine odvažili na skok padobranom. Proteklog rujna isto je učinila i cijenjena novinarka Ivana Paradžiković. Urednica i voditeljica emisije ‘Provjereno’ također je zabilježila cijelo iskustvo kamerom i podijelila ga na društvenim mrežama, a nešto kasnije osvanuo je i videozapis koji prikazuje svaki korak te avanture – od pripreme do skoka.

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci