Make your day different

Logo Cover

FOTO: Izabel Kovačić organizirala genijalan događaj za roditelje i klince, predstavila kolekciju dječjih trenirki, a ‘pala’ je i obiteljska fotka

Lunilou, omiljeni brend dječje odjeće, ovog je ljeta dodao još jednu stranicu u svoju priču o uspjehu. U prekrasnom okruženju Riverside Golf-a, po prvi puta je održan Lunilou dječji ljetni događaj. Lunilou je otvorio vrata svog čarobnog svijeta, stvorivši pritom jednu novu zaigranu stvarnost gdje su se kreativnost i igra stapali u jedno.

Događaj je okupio brojne poznate osobe te brojne vjerne kupce brenda, a uz mnoštvo smijeha igre i zabave Lunilou je predstavio i novu kolekcije dječjih trenirki.

Mateo i Izabel Kovačić sa sinčićem

Ove trenirke su, kao i dosad, izrađene od organskog pamuka, koji je nevjerojatno mekan i apsolutno siguran za dječju kožu zahvaljujući GOTS certifikatu koji osigurava svu potrebnu zaštitu i odsutnost kemikalija tijekom proizvodnje.

Ali ovaj događaj nije bio samo o odjeći. Svijet mašte oživio je kroz brojne radionice za djecu. Mladi kuhari dobili su priliku zamijesiti tijesto i pripremiti svoju prvu pizzu, smijući se dok su njihove male ruke s ljubavlju oblikovale tijesto.

.

Radionica izrade keramičkog posuđa pod budnim okom Beshland profesionalaca bila je istinski poziv na kreativnost, gdje su djeca mogla izraziti svoju maštu oblikujući glinu u različite forme.

Bambina studio wellness za djecu pružio je trenutke opuštanja, učeći najmlađe vrijednosti brige o sebi, dok su brojne igre pokrenule smijeh i veselje, stvarajući nezaboravne uspomene.

.
Indira Levak

Za odrasle, melodija večeri stvorena je nastupima Domenice i Indire Levak, dodajući glazbenu notu ovom čarobnom danu.
Uz popularnu glazbenicu na pozornici je zaplesao i Vatreni Mateo Kovačić a njihov je zajednički nastup postao viralni hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Jedan od vrhunaca događaja bio je nastup voditelja događaja, poznatog showmana, Maria Petrekovića. Mario je djecu zabavljao kroz cijeli događaj, koristeći svoju prirodnu karizmu i zaraznu energiju da svima izmami osmijeh na lice. Svojim jedinstvenim šaljivim načinom, Petreković je osigurao da se djeca osjećaju dobrodošlo, uključeno i zabavljeno, dok su roditelji istovremeno uživali u šarmu i humoru ovog talentiranog voditelja.

Mario Petreković

Osnivačica brenda, Izabel Kovačić, zahvalila je svima na dolasku, izjavivši: ‘Ovaj događaj je bio zaista poseban. Hvala svima koji su došli i podržali ovu novu avanturu. Vaše prisustvo i entuzijazam čine svaki naš trud vrijednim. Veselimo se nastavku ove nove tradicije, nadamo se da će ovo biti prvi od mnogih Lunilou dječjih događanja.’

Izabel Kovačić i Sanja Udovičić

I zaista, Lunilou je stvorio jednu sasvim novu dimenziju dječjih događanja i nadamo se kako je ovo samo početak tradicije koja će svake godine okupljati neke nove klince.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Rajna Raguž
Pamela Badžek
Mirna Medaković
Mario Petreković
.
Mateo Kovačić sa sinčićem
.
.
.
Domenica Žuvela
.
Nevena Rendeli
.
.
.
.
.
Izabel Kovačić
.
.
.
Lucija Lugomer
Korana Gvozdić i Ivan Šarić
Jelena Šimić
Jelena Balić
Izabel Kovačić i Domenica Žuvela
Ivona Bilić
Ivan Sijan
Iva šarić
Iris Cekuš

 

.
.
Dorin Zelenika
Dina Serdarušić i Izabel Kovačić
Branka Krstulović
Antonija Stupar
Anita Leovac
Ana Tevšić

 

 

FOTO: Irina&Matej


Hzzo


Slični članci