Make your day different

Logo Cover

FOTO: Hrvatski Dalmaland novo je hit mjesto za rujansku zabavu! Pogledajte što vas sve ondje čeka i to uz niže cijene…

Tko kaže da je ljeto gotovo! U jedinom hrvatskom zabavnom parku Dalmaland u Biogradu na moru sezona kupanja još traje.

Otkako je otvoren prije šest godina Dalmaland se nametnuo kao mjesto za najbolji adrenalinski provod na Jadranu tijekom ljetnih mjeseci zbog čega Zadarsku županiju zadnjih godina posjećuje sve veći broj turista željnih aktivnog odmora. A od ovoga ljeta nudi bogat sadržaj i u postsezoni, ponajprije zahvaljujući Aquaparku.

Odlična vijest je da u Aquaparku uzbuđenja neće nedostajati ni tijekom čitavog rujna. Tako se 10. kolovoza održava natjecanje u skokovima koje je trenutačno top zabava među ljubiteljima vodenih atrakcija.

.

Ovoga ljeta punim pogotkom pokazali su se i tematski vikendi s omiljenim likovima za najmlađe posjetitelje, a druženja s Transformerima, svemircima i drugim  dječjim junacima na programu su i cijeli rujan.

U vikendu pred nama  mališane u Dalmalandu čeka party s dinosaurima u popularnom  Dino Fun parku koji obožavaju i mali i veliki.

.

Kao i u ljetnim mjesecima, rujanska zabava u Dalmalandu traje cijeli dan. Tijekom jutra svim je gostima  na raspolaganju  aquapark s brojnim atrakcijama među kojima je i jedan od najduljih tobogana u Hrvatskoj, zatim skakaonice i bazeni te luda zabava poput uživanja na valovima.

U Fun parku, koji je središte zabave u  ranim poslijepodnevnim satima, nude se razne atrakcije poput Dino Worlda, Minetrain coastera, Games Hall s preko 60 arkadnih igrica, a za ljetni ugođaj tu je spuštanje niz neki od brojnih tobogana, zaron u Plavoj spilji ili prepuštanje umjetnim valovima.

.

Dakako, posjetitelji u svakom trenutku mogu kombinirati zabavu na ‘suhom’ i vodene atrakcije, što je posebna čar rujna u Dalmalandu, kada su gužve manje, a temperature ugodnije.

Vodene igre, susreti s maskotama i drugim dječjim  likovima, kao i vožnje na adrenalinskim atrakcijama samo je dio bogatog sadržaja koji Dalmaland nudi i u postsezoni.

.

Park će za posjetitelje biti otvoren svih sedam dana u tjednu te je idealan izbor za roditelje s malom djecom, ali i školarce koji će se tu opustiti nakon sjedenja u školskoj klupi, a ne samo vikendima.

Poseban bonus rujanskoj zabavi u Dalmalandu su – niže cijene. To znači da će ulaznice za par biti jeftinije nego u sezoni i to za oba parka, Fun i Aquapark, koji je svečano otvoren početkom srpnja.

Ako želite još pokoju zabavnu uspomenu ponijeti iz Dalmalanda, izdvojite malo vremena i zavirite u Škrinju s blagom.

.

U ovoj trgovini pronaći ćete hi-tech igračke, didaktičke igračke, magnetiće, cool ruksake kao i ‘uradi sam’ komplete za djecu, plišance, šalice, društvene igre, suvenire, koji će vam ostati kao trajno sjećanje na pustolovine u Dalamalandu.

Informacije o novom  radnom vremenu, postezonskim  cijenama i novim  vikend događanjima u Dalmalandu u koji se dolazi opustiti, zabaviti, pružiti svojoj djeci istinski užitak, pa i više puta, potražite na službenoj stranici Dalmalanda  www.dalmaland.com , a ulaznice po nižoj cijeni možete kupiti na dalmaland.com/ulaznice

Pogledajte FOTO galeriju:

.
.
.
.
.
.
.

 

Foto: Dalmaland

Slični članci