Make your day different

Logo Cover

FOTO: Franka Batelić pokazala djelić interijera nove luksuzne vile vrijedne 15 milijuna kuna u kojoj će živjeti sa suprugom Vedranom Ćorlukom i sinčićem Viktorom

Početkom godine doznalo se da naš proslavljeni nogometaš Vedran Ćorluka gradi luksuznu vilu u centru Zagreba, gdje po završetku radova planira useliti sa svojom suprugom Frankom Batelić i 10-mjesečnim sinčićem Viktorom. Čini se kako bi poznati par uskoro mogao započeti život na novoj adresi, što potvrđuju i nedavne objave uspješne domaće glazbenice. Autorica hita ‘Sve dok sanjaš’ otkrila je djelić minimalistički uređenog doma, podijelivši fotografiju kupaonice koja se nalazi u njihovoj raskošnoj vili površine 1553 četvorna metra…

Nakon ljeta provedenog u rodnom Rapcu, pjevačica Franka Batelić vratila se u Zagreb, gdje se priprema za selidbu u novu luksuznu vilu u samom centru glavnog grada s proslavljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom i njihovim 10-mjesečnim sinčićem Viktorom.

Popularna 28-godišnja glazbenica ne krije uzbuđenje zbog novog životnog početka, a koliko se veseli preseljenju dala je naslutiti najnovijom objavom na Instagram Storyju.

@frankaofficial_

Ponosna Franka otkrila je djelić uređenja raskošnog doma, koji se prostire na 1553 četvorna metra, pohvalivši se modernom, minimalistički uređenom kupaonicom prekrivenom pločicama od mramora. U centru pažnje našla se fenomenalna mat kada bijele boje koju krasi crna slavina, a ovaj kontrast jedan je od gorućih trendova na području uređenja interijera.

 
 
Instagram Story / Screenshot

‘Dodaj malo boje’, poručila je u šali autorica hita ‘Ovaj dan’, pritom se pohvalivši i decentnom manikurom u raznim jarkim bojama koju ovih dana fura.

 

Nova obiteljska kuća mnogima omiljenog estradnog para smještena je na jednom od zagrebačkih brežuljaka poviše Trga bana Josipa Jelačića, a stručnjaci procjenjuju da je riječ o zdanju vrijednom barem 15 milijuna kuna, donosi RTL Exkluziv.

RTL / Screenshot

U ožujku ove godine u javnost je procurio podatak da su radovi u završnoj fazi, a već tada prozori i fasada bili su potpuno dovršeni. Zgodna glazbenica prije nekoliko dana podijelila je fotografiju s 10-mjesečnim sinčićem Viktorom na kojoj se u pozadini vidi velika kutija za selidbu, što ukazuje na to da bi par uskoro mogao započeti život na novoj adresi u centru Zagreba.

@frankaofficial_

Proteklog srpnja Franka Batelić i Vedran Ćorluka proslavili su drugu godišnjicu braka. Cijenjena pjevačica i igrač ruskog nogometnog kluba Lokomotiv stali su pred oltar u 2018. u njezinoj rodnoj Istri nakon šest godine veze.

Poslije romantičnog obreda u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, s obitelji i prijateljima slavili su na luksuznom imanju Meneghetti, a kao kruna njihove ljubavi 05. siječnja ove godine stigao je sinčić Viktor.

@frankaofficial_

Foto: Instagram

Slični članci