Make your day different

Logo Cover

FOTO: Evo zašto supruga Ivana Rakitića nosi laskavu titulu jedne od najljepših supruga nogometaša

Raquel Mauri, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, nosi titulu jedne od najljepših supruga nogometaša. Lijepa majka dvoje djece objavom je  fotografija na društvenim mrežama pokazala je da je tome doista  tako te primila mnoštvo komplimenata na račun svoje istesane figure i prirodne ljepote…

Iako rijetko objavljuje fotografije koje otkrivaju njezinu senzualnost i prirodnu ljepotu, Raquel Mauri, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, jednim je kadrom zagolicala maštu svih svojih pratitelja. Odjevena u bijeli dvodijelni kupaći kostim, Raquel pozira na plaži, a fotka je ovjekovječila svu decentnost i nježnu prirodu ponosne majke dvoje djece. Objava je u rekordnom roku zaslužila preko 22 tisuće lajkova, a u komentarima su se počeli nizati komplimenti na račun njezine neosporne prirodne ljepote. Zasluženo.

@raquel_mauri
@raquel_mauri

Ivan i njegova supruga u travnju su proslavili svoju petu godišnjicu braka, a u njemu su postali roditelji četverogodišnje Althee i dvogodišnje Adare te se ne libe pokazati koliku su sreću pronašli u okrilju obiteljskog života.

@ivanrakitic

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci