Make your day different

Logo Cover

FOTO: Eva Mendes podvrgnula se naizgled bolnom i pomalo zastrašujućem tretmanu lica čija popularnost iz dana u dan raste

Iako se protivi plastičnim operacijama, zgodna glumica Eva Mendes posvećuje posebnu pažnju njezi osjetljive kože lica te redovito odlazi na tretmane kako bi što dulje izgledala mladoliko i svježe. Proslavljena poduzetnica nedavno se podvrgnula (naizgled bolnom!) neoperativnom liftingu lica kojemu popularnost iz dana u dan raste, a na društvenim mrežama podijelila je fotografiju s desecima medicinskih igala zabodenih na području vrata…

Atraktivna glumica Eva Mendes i u petom desetljeću može se pohvaliti mladolikim izgledom na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe žene. Osim u genima, tajna 46-godišnje poduzetnice i holivudske zvijezde krije se u redovitim tretmanima osjetljive kože lica. Jedna od najljepših žena svijeta sprema je istrpiti malo boli za njegovan i svjež izgled, a sada je otkrila da se nedavno podvrgnula naizgled bolnom neoperativnom liftingu lica poznatom pod nazivom mezoniti.

@evamendes

Partnerica glumca Ryana Goslinga podijelila je fotografiju na kojoj leži s iglama zabodenim na području vrata, a tretman je obavila u novootvorenom kućnom salonu bliske prijateljice. Inače, mezoniti su nekirurška inovativna metoda koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože. Osim na licu, može se koristiti i na ostatku tijela, jer potiče vlastite snage da stvore novi kolagen u koži.

@evamendes

Mezoniti se uvode pod kožu pomoću igle gdje se radi mreža niti na kojoj organizam stvara novi kolagen, a smješteni su na samom vrhu. Nakon uvođenja igle konac ostaje pod kožom, a ona se vadi. Uvedene niti se u cijelosti razgrade za otprilike šest mjeseci.

Ova metoda je 100 posto prirodna i jedina koja vraća volumen tako što podiže spuštenu kožu na prvotno mjesto prije spuštanja. Također, odlična je alternativa osobama koje se boje face liftinga i botoksa. S obzirom na to da tretman nije kirurški i nema rezanja, minimalno je bolan, iako se na prvu ne čini takvim. Ovisno o vašoj reakciji na bol, mogu se korisiti anestetske kreme, dok se kod osjetljivih pacijenata daje lokalna anestezija kao kod zubara.

 
@evamendes

‘Ovo je omiljeno beauty mjesto gdje obavljam sve tretmane. Ovdje se možete opustiti daleko od svog doma dok vas djelatnice ‘muče’ tretmanima. Moje sretno mjesto. Isprobala sam mezoniti tretman. Bog mi pomogao. Javit ću vam rezultate’, poručila je glumica koja je ovoga puta zatezala kožu vrata.

Foto: Instagram

Slični članci