Make your day different

Logo Cover

FOTO: Eva Longoria nikad dubljim dekolteom i isklesanom linijom opasno zagolicala maštu na crvenom tepihu…

Eva Longoria sinoć je bila u centru pažnje na crvenom tepihu humanitarne amfAR Gale, gdje je stigla u veoma chic i seksi izdanju. Poznato je da je glumica donedavno mučila muku s viškom kilograma koje je nakupila za vrijeme trudnoće, a sada ih se uspješno riješila te se ne srami to i pokazati. Stoga se ‘uvukla’ u žutu, izazovnu haljinu s dizajnerskim potpisom i svojom pojavom odmah osvojila sve prisutne…

Zvijezda televizijske serije ‘Kućanice’, Eva Longoria, i dalje drži titulu jedne od najljepših žena u Hollywoodu, a to je još jednom uspješno dokazala pojavivši se na crvenom tepihu amfAR Gale u Los Angelesu.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@loyaltypicks

Zanosna 44-godišnja glumica stavila je naglasak na zamamni dekolte u dugoj žutoj haljini koju potpisuje modni velikan Peter Dundas. Osim poprsja, istaknula je i utegnute noge koje su se nazirale kroz poviši prorez, kao i leđa koja ovaj komad otkriva na vrlo seksi način.

@konahatcher

Longoria je za ovaj elegantni komad, koji je dizajnirao bivši kreativni direktor brendova Emilio Pucci i Roberto Cavalli, izdvojila 1990 eura, odnosno oko 14 782 kuna.

Peter Dundas, cijena €1990

Za ovu prigodu, sparila ga je sa sandalama na visoku potpeticu u smeđoj boji, a cijeli stajling upotpunila je zaglađenom niskom punđom i bisernim naušnicama. Što se tiče make-upa, glumica je naglasila oči ‘smokey eyes’ tehnikom, dok je na usne nanijela sjajilo u nude nijansi.

 
@hellocanadamag

Podsjećamo, Eva je lani u lipnju na svijet donijela svoje prvo dijete – sinčića Santiaga Enriquea Bastóna, kojeg je dobila s poduzetnikom Joséom Pepeom Bastonom. Za vrijeme trudnoće, glumica je ‘natukla’ kilograme viška te je uglavnom nosila široku odjeću, a odmah nakon poroda uhvatila se treniranja i dijete pa ih je brzo i izgubila.

Da se ponosi svojim tijelom i rezultatima napornog rada, najbolje dokazuje izbor ove žute haljine koja je naglasila njen seksipil i osigurala joj poglede od početka do kraja spomenutog događaja.

Foto: Instagram / promo

Slični članci