Make your day different

Logo Cover

FOTO: Emotivni Ivan Rakitić pokazao što za njega znači istinska sreća i razgalio srca svojih fanova

Ivan Rakitić – hrvatski reprezentativac koji trenutno igra za španjolski nogometni klub Barcelona, razgalio je srca svojih mnogobrojnih fanova. Naime, u Španjolskoj se Majčin dan obilježava prvu nedjelju u svibnju, a Ivan se emotivnom objavom osvrnuo na obiteljski život koji dijeli sa svojom suprugom Raquel i njihove dvije kćerkice…

‘Sretan Majčin dan najboljoj mami na svijetu! Hvala ti što si se brinula o našoj ljubavi! Tvoja snaga, ljubav i obrazovanje vode nas naprijed. Volimo te puno!’ napisao je Ivan svojoj odabranici ispod fotografije njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu. Kadar je ovjekovječio trenutke istinske sreće uspješnog nogometaša i njegove voljene supruge Raquel koji poziraju sa svoje dvije kćerkice; Altheom i Adarom.

 

@ivanrakitic

Ivan i njegova supruga Raquel Mauri u travnju su proslavili svoju petu godišnjicu braka, a u njemu su postali roditelji četverogodišnje Althee i dvogodišnje Adare te se ne libe pokazati koliku su sreću pronašli u okrilju obiteljskog života.

@raquel_mauri
@raquel_mauri
@raquel_mauri

Fotografije: Instagram

Slični članci