Make your day different

Logo Cover

FOTO: Ella Dvornik svojim sexy fotografijama u bikiniju izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama

Prošli tjedan su se Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce zajedno sa svojom kćerkicom Balie Dee zaputili na prvo zajedničko putovanje u egzotičnu Jamajku. Nakon što je sa svojim fanovima podijelila crtice prvog obiteljskog putovanja u troje, Ella je posljednjim fotografijama izazvala pravu pomutnju – ovaj put svojim izgledom u bikiniju.

Prošlo je šest mjeseci otkako je Ella Dvornik na svijet donijela kćerkicu Balie Dee koju je dobila u vezi sa zaručnikom Charles Peirceom, a tročlana obitelj zaputila se u prvo zajedničko prekooceansko putovanje u egzotičnu Jamajku. Na setu fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu, posebnu pomutnju su izazvale one na kojima Ella pozira odjevena u bikini.

@elladvornik

Obožavatelji lifestyle blogerice i kćeri preminulog kralja funka Dine Dvornika naprosto su oduševljeni njezinom figurom tvrdeći da je poslije poroda dobila obline koje joj tako dobro pristaju.

@elladvornik

‘Evo dokaza kako žena kad postane majka dobije obline, pa to pršti na sve strane!! Nemoj da si mi smršala mala!! :*‘Woooow’ ‘Sad imaš bolju guzu od J.Lo.‘ – samo su neki u nizu komplimenata koji su se rekordnom brzinom nizali u objavi fotografija.

@elladvornik
@elladvornik
@elladvornik
@elladvornik

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci