Make your day different

Logo Cover

FOTO: Elfsi otvorili vrata nove modne oaze: Na otvorenje stigle brojne poznate Hrvatice, evo što su odjenule…

Hrvatski modni dvojac ELFS otvorio je vrata najnovijeg dućana u Zagrebu. Ovaj veliki pothvat samo je nastavak višegodišnjeg uspješnog rada Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, a da je ovo omiljeni domaći modni brend potvrdila su i brojna poznata lica koja su stigla na svečano otvorenje i druženje u samom centru Zagreba. Na svečano otvorenje stigli su i Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Blaće, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Lana Klingor, Kristina Šalinović, Borna Kotromanić, Doris Pinčić Rogoznica u pratnji supruga Borisa, model i blogerica Nabilah Harron, Sementa Rajhard, Ivana Delač Đolo, glumica i voditeljica Lucija Helena Kajić, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Viktor Drago, dečki iz benda Pravila igre, Ecija Ivušić, Antonija Šola, Snježana Mehun, stilistica Iva Gradišer, blogerice Nika Ilčić, Lorin Lukić, Barbara Repe te brojni drugi.

Cijeli novi prostor prostire se na ukupno 350 kvadrata, a ELFSI najavljuju još puno dobrih iznenađenja. ‘Uživamo na novoj lokaciji jer nam je naš stari dućan postao premali. Dugo smo maštali baš o ovom prostoru jer je blizu, a zbog njegove veličine i prostranosti dobili smo priliku na jednom mjestu povezati sve ono što radimo. U posljednje vrijeme posvetili smo se jednom potpuno novom konceptu i ideji koju ćemo uskoro predstaviti javnosti, a čemu se jako veselimo’, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Borna Kotromanić i Aleksandar Šekuljica

 

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

 

Valentina Čajo i Lada Mitrašinović

 

ELFSI i Antonija Šola

 Osim zanimljivih komada namještaja, tu su i brojni drugi detalji poput unikatnih lampi te masivnih bijelih mramornih pločica koje se prostiru duž cijelog prostora. Minimalističko uređenje bez puno boja i šarenila upotpunili su komadi odjeće njihove najnovije kolekcije Timeless koja je nedavno predstavljena na samostalnoj reviji u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Glazbenica Indira Levak stigla je u društvu supruga Mire: ‘Sve čestitke velikom modnom dvojcu, Aleksandru i Ivanu, na ovom prekrasnom dućanu. Mogla bih ovdje provesti cijeli dan koliko je lijepo i ugodno. Iskoristila sam ovu priliku pa sam isprobala lepršave haljine s motivima cvijeća koje su idealne za ljeto, a mislim da je i suprug odabrao nešto za sebe. Još jednom im čestitam na svemu što su donijeli hrvatskoj modnoj sceni proteklog desetljeća i želim im još barem toliko uspješnih godina.’

Indira i Miro Levak

 

ELFSI, Antea Kodžoman i Snježana Mehun

 

Antonija Stupar Jurkin

 

Antonija Blaće

 

Dalibor Petko

 

voditeljica i glumica Lucija Helena Kajić

Na svečano otvorenje stigli su i Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Blaće, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Lana Klingor, Kristina Šalinović, Borna Kotromanić, Doris Pinčić Rogoznica u pratnji supruga Borisa, model i blogerica Nabilah Harron, Sementa Rajhard, Ivana Delač Đolo, glumica i voditeljica Lucija Helena Kajić, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Viktor Drago, dečki iz benda Pravila igre, Ecija Ivušić, Antonija Šola, Snježana Mehun, stilistica Iva Gradišer, blogerice Nika Ilčić, Lorin Lukić, Barbara Repe te brojni drugi.

Ecija Ivušić

 

model i blogerica Nabilah Harron

 

Ivana Delač Đolo

 

Renata Sopek

 

blogerica Nika Ilčić

 

Sementa Rajhard

 

Foto: Danijel Galić


Hzzo


Slični članci