Make your day different

Logo Cover

FOTO: Đurđa Tedeschi u savršenoj traper haljini, Kristina Šalinović s novom frizurom ‘oživila’ zvijezdu filma ‘Peti element’….

U chic okruženju A Most Unusual Gin Gardena lifestyle portal Büro 24/7 priredio je party,  a uz osvježavajuće koktele, gin tonic i Rose vino cijenjenog hrvatskog brenda Korlat na garden partyju su uživale brojne poznate dame. Totalno skockane! Glumice Nataša Janjić, Judita Franković, Petra Kurtela i Ivana Roščić svojim su modnim odabirima pokazale što se nosi na gradskim druženjima. Đurđa Tedeschi ponovno je ukrala pažnju pažljivim modnim odabirom. Stigla je s raskošnim damskim šeširom na glavi i u traper haljini za koje je primila brojne komplimente, a manekenka Kristina Šalinović predstavila je novu frizuru i boju kose koja neodoljivo podsjeća na onu koju je nosila glumica Mila Jovović u filmu ‘Peti element’, snimanom prije 21 godinu…

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Summer Beauty Kita,  Büro 24/7 i Farmacia udružili su snage za novi beauty projekt koji je izazvao veliko zanimanje žena. Proširili su asortiman proizvoda i jednu jako elegantnu kutiju napunili sa svim stvarčicama koje bi svakoj ženi mogle zatrebati na godišnjem odmoru.

Đurđa Tedeschi

 

Judita Franković

 

Ivana Petković Čevra

 

Kristina Šalinović

‘Naš moto ‘content is king’ pod kojim kreiramo kvalitetan sadržaj za čitatelje, uvijek prenosimo i u offline aktivacije koje radimo. Stoga mi je jako drago da smo s Farmacijom uspjeli ostvariti nešto više od brzopoteznog aranžmana. Ovdje je sada riječ o pravom poslovnom partnerstvu dvaju kvalitetnih brendova, te se nadam da će ova suradnja, kao i ona prošle godine, rezultirati zadovoljnim damama koje će ovaj Beauty Travel Kit iskoristiti na godišnjem odmoru ili kao lijep poklon nekome’, kazala je Mirela Forić Srna, osnivačica portala Büro 24/7.

Nataša Janjić

 

Petra Kurtela

 

Mara Bratoš

 

Nina Mia Čikeš

 

Ana Maras Harmander

 

Anamarija Brkić

 

Sandra Vranješ

Uz osvježavajuće koktele, gin tonic i Rose vino cijenjenog hrvatskog brenda Korlat na garden partyju su uživale brojne poznate dame poput Nataše Janjić, Judite Franković, Ivane Roščić, Ivane Petković Čevre, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Nine Mije Čikeš, Đurđe Tedeschi, Anamarije Brkić, Ana Marjie Ricov, Marije Kulušić i brojnih drugih.

Luka Nižetić

 

John Pavlish

 

Ana Pavić

Foto: Press


Hzzo


Slični članci