Make your day different

Logo Cover

FOTO: Donosimo djelić vruće atmosfere s Cover Style x Schweppes partyja koji je bio u znaku dobre glazbe i hedonističkih užitaka

Ljeto obožavamo zbog spoja ležernosti, optimizma i hedonističkog opuštanja, a ima li boljeg mjesta za uživanje u svim njegovim čarima od najljepše zagrebačke terase Oleander hotela Esplanade? Lifestyle portal Cover Style udružio je snage sa Schweppes i priredio ekskluzivno, urbano, ljetno druženje uz ugodne note novih okusa jednog od omiljenih gaziranih pića Schweppes. Brojni poznati gosti, među kojima su bili Borna Kotromanić, Lana Klingor Mihić, Danijela Trbović, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Krepela, s nama su uživali u osvježavajućim koktelima iz tvornice jednog od najpoznatijeg osvježavajućeg pića na svijetu, a uzavreloj atmosferi pridonijele su posebno osmišljene lounge zone, ukusne gastro delicije, raznovrsni zabavni sadržaji i koncert Marka Tolje… 

Iako nas je većina gradski asfalt zamijenila plažama, u Zagrebu još uvijek ne nedostaje dobre zabave!

Na posljednjem ljetnom tulumu, lifestyle portal Cover Style u suradnji sa Schweppes  zaplesao je na najljepšoj gradskoj terasi Oleander luksuznog hotela Esplanade.

 

.

 

Predivna terasa jednog od najznamenitijih zagrebačkih hotela poslužila je kao kulisa za urbano ljetno druženje na kojem je ekskluzivno predstavljena nova Schweppes globalna kampanja Born Social, koja slavi sve dobro u druženju i nadahnjuje potrošače da iskoriste sve prilike ljeta uz ugodne note novih okusa omiljenog gaziranog pića. 

.

Da je u gradu čak i bolje nego na obali, potvrđuje činjenica kako se na žutom tepihu terase hotela Esplanade u srijedu navečer stvorila poprilična gužva. ‘Must be’ događaj tjedna nisu željela propustiti brojna poznata lica, koji su svi od reda bili ogrnuti dobrim stilom. 

Borna Kotromanić

Domaća influencerica Borna Kotromanić uvijek je rado viđen gost na svim događajima u režiji lifestyle portala Cover Style, a zgodna životna savjetnica ni ovoga puta nije propustila priliku pokazati istančan modni ukus za koji je potrebno mnogo hrabrosti.  

Borna Kotromanić

Atraktivna poduzetnica plijenila je svu pozornost u izazovnoj ljetnoj kombinaciji s potpisom dizajnerice Petre Minjević, koja se sastoji od crne suknje niskog struka prekrivene decentnim šljokicama i minijaturnog topića prekrivaju strateška mjesta, istaknuvši tako svoje isklesane trbušnjake i ubojitu figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti i znatno mlađe djevojke. 

U nastavku donosimo FOTO galeriju i djelić vruće atmosfere Cover Style i Schweppes Hrvatska partyja:

Lana Klingor Mihić

 

Antonija Stupar Jurkin
Joško Lokas
Katarina Benček i Marko Pavlović
Antonija Stupar Jurkin i Diana Mikloš
Marin Miletić i Kristina Krepela
Daniela Trbović
Lana Klingor Mihić, Cindy Šoštarić i Elena Dizdar
Andreja Ćupor
Andreja Ćupor i Barbara Bušić
Antonija Stupar Jurkin i Manuela Svorcan

Borna Kotromanić i dr. Ljiljana Hlupić

Antonija Stupar Jurkin i Manuela Svorcan

Manuela Svorcan
Tina Orlović iz Max Mare
Alexandros Gulakos

Alexandros Gulakos
Nika Ilčić
Maja Ciglenečki

Borna Kotromanić

Koncert Marka Tolje
Kristina Krepela
Marko Tolja
Koncert Marka Tolje
Schwepps i Cover Style Party
Koncert Marka Tolje

.

Pogledajte (naj)luđe trenutke eventa:

 

 

Foto: Mario Pavlović


Slični članci