Make your day different

Logo Cover

FOTO: Dizajnerica Kristina Burja očarala novom kolekcijom na 9. izdanju Green Fashion Weeka u Portugalu…

Prekrasne fotografije nove kampanje dizajnerice Kristine Burje, snimljene su na egzotičnim lokacijama regije Algarve, na južnoj obali Portugala koja svojim intenzivnim bojama krajolika savršeno nadopunjuje novu kolekciju . Kristina je inspiraciju pronašla u paleti zemljanih tonova i akromatskim bojama, a pečat kolekciji, koja se sastoji se od haljina, odijela i kaputa, daju neočekivani ‘statement’ detalji po kojima je Krie Design brand prepoznatljiv.

9. izdanje međunarodnog projekta Green Fashion Week, na kojem od samog početka sudjeluje dizajnerica Kristina Burja ponovo je odabrao prirodne ljepote kao kulisu samog događaja kako bi se podigla svijest ljudi koliko je važno čuvati naš svijet.

Jug Portugala, regija Algarve smjestila se na nestvarno lijepom dijelu Atlantskog oceana koji se baš tamo počinje lagano uvijati prema Gibraltarskim vratima. Stijene koje ćete tamo vidjeti pravo su umjetničko djelo prirode koje nadahnjuje i budi najdublje osjećaje i želju da sačuvamo svu ljepotu naše planete koju uzimamo zdravo za gotovo.

Upravo je to fokus i nove kolekcije Kristine Burje izrađene od recikliranog poliestera i poliamida, a modeli su elegantni, bezvremenskog kroja, mekih linija i voluminoznih rukava. Predimenzionirane  mašne i perje, kao detalji, čine ovu ‘ready to wear’ kolekciju zabavnom i potpuno osvježavajućom.

Formula uspjeha ove dizajnerice je dizajn koji nikada ne izlazi iz mode i može se reciklirati iz sezone u sezonu. Kristina Burja ne želi stvarati kreacije koje će žena odjenuti samo jednom.

Cijeli koncept Krie Designa temelji se na filozofiji održivosti, ekološke osvješteonosti, a dizajnericu nadahnjuju karizmatične žene koje se ne boje učiniti svijet svojim.

Pogledajte FOTO galeriju:

Foto: Promo/ Elisa Dolci, Fabrice Meuwissen i Brian Hayes

 

Slični članci