Make your day different

Logo Cover

FOTO: Dečko uspješne glazbenice kosovskih korijena uhvaćen u ljubavnom klinču s drugom, a evo kako je Dua Lipa zaključila cijelu priču….

Glazbenica Dua Lipa proživljava noćnu moru svake žene. I to naočigled cijelog svijeta. Naime, njezin dugogodišnji dečko uhvaćen je u londonskom klubu u vrtlogu strasti s misterioznom brinetom. Da stvar bude gora – u pozadini je svirala pjesma njegove slavne djevojke, a evo kako je lijepa Britanka kosovskih korijena zaključila cijelu priču…

Dua Lipa, 22-godišnja Britanka kosovskih korijena proživljava usitinu teške dane naočigled cijelog svijeta. Naime, iako se uspješna glazbenica nedavno pomirila s dugogodišnjim partnerom Isaacom Carewom, čini se kako je njihova sreća bila kratkog vijeka.

@dualipanice

Naime, poznati chef i uspješni model nedavno je uhvaćen u preljubu s nepoznatom brinetom u noćnom klubu u Londonu. Kao da to nije dovoljno, strani mediji prenose kako su Issac i tajanstvena brineta izmjenjivali vruće dodire i poljupce dok je u pozadini svirala pjesma njegove djevojke: ‘One Kiss’.

@inlife.al

No umjesto da popularna pjevačica iskaže ljubomoru, bijes i razočarenje, na svom je Twitter profilu cijeli slučaj zaključila riječima: ‘Ljubav je najljepša stvar na svijetu. Nemojte se bojati voljeti svim svojim srcem’

@dualipanice
@duartinlipix
@dualipa

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci